Okategoriserade

Sååå kul på LOPPIevent Babylove

Jag och Siranee hade jättekul på LOPPIeventet i måndags. Det var verkligen ett lyckat event!! Det var sååå mycket folk på där!!

20151002-141141-51101794.jpg

När vi kom dit klockan 11 fick vi en kort summering av vårt ”nummer” på scen och efter det blev vi uppiffade och redo för catwalken. Själva evenet körde igång 11.30. Barnvagnscatwalken var andra grejen på scenprogrammet så vi stod och väntade i kulisserna på att det skulle bli vår tur.

På Babylove detta året var det skådespelaren och bloggaren Claudia Concha som var konferencier.

20151002-140720-50840405.jpg

Jag var supernervös, även fast det egentligen var en busenkel grej vi skulle göra. Vi skulle upp på scenen, hämta en barnvagn, köra ut den på catwalken, pose:a och köra tillbaka. Det var nervöst men det var superkul! Jag ville typ göra om det direkt efteråt igen hihi 🙂

Här är jag och Siranee på scenen 🙂

20151002-141007-51007334.jpg

20151002-141006-51006940.jpg

Det var många intressanta företag som kom upp på scenen och pratade en stund. En av mina favoriter var snabbutbildningen i livräddning. Det var Trygghansa som var uppe på scen och demonstrerade vad man ska göra om en bebis eller ett litet barn sätter i halsen och inte kan få luft. Jag har velat gå en sån här utbildning länge! Jag lärde mig väldigt mycket som jag inte alls kunde på den lilla korta stunden som dom var på scen!

20151002-141919-51559731.jpg

Och så gillade jag verkligen Me & I modevisningen! Jag visste att det fanns mycket snyggt till barn, men hade ingen aning om att dom har så mycket till oss kvinnor också!

20151002-142307-51787234.jpg

När själva scenprogrammet var över så fick vi träffa alla möjliga företag som var på eventet och ställde ut. Nästan alla hade olika instagram-tävlingar och en del sålde produkter till väldigt förmånliga priser 🙂 Jag shoppade faktiskt dom första bebiskläderna till bebisen i magen, men det visar jag i ett annat inlägg 🙂 

 

Jag var också med och tävlade om en årsförbrukning av blöjor och sen dom bästa vinsterna på hela eventet, nämligen en syskonvagn från Joolz och en annan vagn fullproppad med grymma vinster, bl.a. en SleepCarrier. Totalt tävlades 11 vagnar ut på eventet till ett värde av 90 000 kr!! 🙂

 

  

Och ni ver ju redan hur det slutade, jag vann! Ja, lilla JAG vann den grymmaste vagnen av dom alla! Joolz syskonvagn!! Jag kan fortfarande inte riktigt fatta det!!! ❤️ Stort tack till Lekmer och till LOPPI för den här fina vinsten!

20151002-144214-52934299.jpg

20151002-144214-52934707.jpg

 

Jag och Ett päron till morsa passade på att ta lite selfies på oss tillsammans 🙂

  

20151002-143126-52286031.jpg

På eventet träffade jag också en av mina underbaraste vänner Matilda Milano som också är preggo fast i vecka 18! Jag önskar verkligen att jag och Matilda bodde närmare varandra, men nu när vi snart blir lediga samtidigt kanske vi kan träffas lite mer 🙂 

  

 Innan det var dags att gå hem så fick vi varsin generöst proppad goodiebag!!

20151002-144312-52992888.jpg
 

  

Tack till Lidl, Bombadill, Imsevimse, Ella’s Kitchen, Lipfish, Göteborgs kex, Semper barnmat, Harlequin/HarperCollins Nordic , Glammom, Malaco , NaturalCycles, Weleda, Barn i stan, Lloyds apotek, Bambino, Trygghansa, Bio Oil, Me & I och Hummel!

Många av bilderna är lånade av fotograf: Oscar Jettman

8 Comments

 • zarah

  Jag har inte sett en likadan vagn irl men på alla bilder så tycker jag det ser ut som att man sparkar i bebisens liggdel väldigt lätt när man är ute och går :-/

  • Emma - På Smällen!

   Hej Zarah! Jag tänkte det också, tills jag fattade att sittdelen var åt fel håll på eventet 🙂 Den ska alltså vara framåt när bebisen ligger under 🙂 Jag ska visa bild i ett inlägg 🙂

   • zarah

    Men även om man vänder på sittdelen så är väl liggdelen kvar på samma plats? Den är ju typ i samma läge som handtaget och då får man ju gå väldigt krok-ryggad för att inte sparka i liggdelen när man går. Har jag fått för mig 😛 på vår vagn, en Crescent Classic så är korgen därunder lite ivägen, så man sparkar i den titt som tätt och den är ju ändå längre bort än liggdelen på denna vagnen :-/

    • Emma - På Smällen!

     Jag tänkte också på det första gången jag såg vagnen. Men handtaget går att dra ut ganska långt och då hamnar man en bit från vagnen när man går. När vi åkte hem så hade jag inte fattat hur man förlängde handtaget och då fick jag gå lite krokigt för att inte sparka på liggdelen. Ska bli spännande att se hur det känns att gå med den när handtaget är helt utdraget 🙂 men nu tänkte jag spara vagnen tills bebisen kommer så att den fortfarande känns ny och fräsch 🙂

 • LOPPI

  Halloj!
  Vilket härligt blogginlägg! Jätteroligt att du ville komma på vårt LOPPIevent Babylove. Hoppas du fick en härlig dag fylld med massor av inspiration! 🙂

  Kramar,
  LOPPIgänget

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.