Okategoriserade

Nelly Shoe Weeks!

– Sponsrat –

Nu har hösten dragit igång och alla modebutiker har fyllt på sina lager med höstens trender! Det hetaste denna hösten är helt klart lårhöga stövlar i mocka. Jag har i alla fall blivit helt såld på det 🙂 Häromdagen så la Blondinbella upp ett inlägg med en supersnygg outfit med ett par lårhöga stövlar. Jag blev helt kär och klickade direkt på länken hon hade lagt upp och läste om skorna. Dom såg jättefina ut och hade bra recensioner, men jag var ändå lite osäker på om det kanske var för hög klack för mig, så jag bestämde mig för att fråga Isabella innan jag köpte. Det skulle jag INTE ha gjort, en pytteliten stund senare så var dom helt slut! Men nu har jag hittat ett par som ser likadana ut och som ser ut att ha lagom klack till mig så nu gör jag inte om samma misstag. Jag fick min lön idag så direkt när jag såg att pengarna var inne så gick jag in och beställde 🙂

Just nu är det dessutom Nelly Shoe Week och då kan man, om man har lite tur, hitta en guldbiljett i sin skolåda som gör nästa skoinköp gratis!! Wiie så kul! Jag håller tummarna hårt nu för jag skulle verkligen behöva ett par varmare vinterstövlar också 🙂 Ni kommer till kampanjen HÄR!

Skorna som jag har beställt är dessa till vänster på bilden – så läckra! Det fanns även en liknande modell med platt klack, men nu hoppas jag på att den med hög klack inte har för hög klack 🙂 

På bilden ser ni mina favoriter från höstens kollektion, men i år finns det en hel del andra nyheter också. Till exempel så kommer lack-stövlar vara riktigt poppis både som ankelboots och som lårhöga stövlar. Det kommer också vara poppis med nitar, metallic, spännen och sammet – more is more!!

/I samarbete med Nelly.com

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.