Hemma från crosstraining

Idag hade jag tänkt köra spinning men det blev cardio walking istället. Det blev så bråttom på slutet och jag var tvungen att väcka Isadora innan jag skulle iväg för att amma och då var hon plötsligt superhungrig! Men cardio walking på crosstrainer är ju bra träning också, men även idag så kunde musiken varit bättre. Gyllene tider och olika dansband är inte riktigt det som får mig att köra skiten ur mig. Jag vill gärna ha musik med lite beat i så att man har något att köra efter, men jag körde på bra ändå. Jag måste ändå ta det lite lugnare så att jag kan hålla knipet under passet så jag är nöjd med dagens träning 🙂

Nu blir det amerikanska pannkakor, inte den nyttiga varianten men jag har i alla fall inget onyttigt på dom. Nästa gång blir det kesoplättar istället, men jag hann inte fixa med det förut när Lucas ville ha pannkakor.

  

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här