Okategoriserade

Hemma från Bröllopsmässan i Malmö

Nu är jag hemma igen från en helg på Bröllopsmässan Bride in the City med Walles PR & Event i Malmö. Wow vilken helg det har varit!!! Jag vill typ gifta mig NUUUU!!! Det kändes verkligen som att det är dags att göra slag i saken nu och anordna VÅR stora dag!!! Vi pratar ju om juni 2015, inget är spikat än, det här var typ som en kick-off för att ta tag i bröllopsplaneringen 🙂

20141019-220813-79693296.jpg

Mässan hade utställare för typ allt som man kunde tänka sig; bröllopsklänning, sminkning, ringar, bröllopsdukningar, bröllopsresor, festlokaler, underkläder, parfym, bröllopstårtor, fotografering, limo, ja typ allt!!

Jag ska ta mig lite tid att skriva lite mer nu i veckan, men jag kan i alla fall säga att det var galet kul och ja, jag hittade både drömklänningen, perfekta bröllopstårtan, bästa honeymoonen och kanske till och med vigselringen!!! Ni ska få veta allt jag lovar!! Jag berättar mer imorgon!!!!

20141019-220639-79599317.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.