Okategoriserade

En natt med skrutt

Vad mysigt det var att komma hem till lilla familjen igår <3 Jag hade inte pratat med dom på hela helgen så saknaden var stooooooor!! Lucas blev jätteglad av att se mig och ville bara vara i min famn. Men han var trött så han fick lägga sig efter bara 30-40 minuter. Jag var också trött så jag la mig lite tidigare än vanligt och sov tillsammans med Lucas 🙂 det var jättemysigt 🙂 Han låg och höll om mig och jag låg om honom <3

Jag fick en fråga nyss om han sover hela nätterna. Svaret är nja…. Vissa nätter sover han hela natten, men vissa nätter vaknar han till och ber om välling. Ibland vaknar han aldrig riktigt till men skriker och sparkas i sömnen. Då kan det hjälp om jag ligger riktigt nära. Så var det inatt, men han lugnade ner sig när jag la mig närmare och höll om honom,

IMG_1877.JPG

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.