Okategoriserade

Hemma bäst – natten som varit

Inatt sov Lucas hur bra som helst igen! Han vaknade två gånger. Första gången efter cirka 6 timmar, då hade han sovit från 21 – 03. Andra gånggen Lucas vaknade var klockan 04.50. Båda gångerna ammade jag lite och när Lucas var ”klar” vände han sig åt andra hållet självmant, istället för att ligga kvar och snutta. Tidigare har han ju legat kvar och snuttat tills jag har tagit bort bröstet, nu slutar han själv när han är klar. Fortfarande så skulle jag inte låta honom somna vid bröstet såklart, det är ju det som är hela grejen.

När jag la ner honom i sängen efter att jag hade ammat så somna han direkt så det kändes det som jag gjorde ”rätt” även om jag vet att han egentligen hade klarat sig flera timmar till.

Jag är iaf som vanligt igen. Mår bättre, hyn är bättre, allt är bättre. En sak som är säker är att jag iaf inte åker iväg och sover borta om vi inte är minst två vuxna som kan hjälpas åt. Det är inte kul att hälsa på släkten när man mår så dåligt som jag gjorde och inte kan få sova ikapp vid nåt tillfälle! Ska bli skönt när vi kommer till Brasilien och vi är lediga tillsammans!

Nu ikväll somnade Lucas 21.30 utan skrik med pappa Jair, men vaknade redan 22.10 så nu är Jair inne och nattar om honom. Hoppas han sover lika bra inatt som igår 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.