Okategoriserade

Härlig hotellweekend här i Karlstad

Det är verkligen såååå härligt att bo på hotell nån gång ibland 🙂 lite lyx i vardagen liksom!!! Vi har sovit väldigt gott alla tre i natt och jag älskar dom mjuka täckena och dom stoooora kuddarna i vår säng! Badrummet har uppvärmt golv och värt rum är rejält stort så vi har massor av plats för Lucas att leka och väskor, barnvagn och goodiebags.

(null)

Igår beställde vi upp Roomservice till rummet. Ibland måste man ju passa på att unna sig det lilla extra 🙂 jag har aldrig haft Roomservce förut men med barn så var det faktiskt riktigt skönt att bara få ta det lugnt på rummet 🙂

(null)

Att bo på hotell har också en annan grym fördel, ja, jag tror nästan vi alla längtar efter det när vi ska bo på hotell, HOTELLFRUKOST! Clarion Plaza Hotell har verkligen den grymmaste äggröran jag nånsin har ätit i hela mitt liv!!!!!!! Längtar redan tills morgondagens äggröra igen!!!

(null)

Just det! Det ingår även spa och gym i rumshyran så där hängde jag och Lucas igår och när vi hade somnat så gick Jair upp där en stund också 🙂 Ja, både jag och Lucas slockande redan 21.30 igår haha!!

(null)

 

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.