Okategoriserade

Några utställare på BARNmässan

BARNmässan var grym igår, men idag är den ännu bättre, i alla fall för mig! Jo, för idag är Jair också med så jag behöver inte gå runt med barnvagnen, det gör Jair 🙂 Nu kan jag fokusera lite mer på shopping, fota lite och kolla in utställarna 🙂

En av montrarna som ni måste kika in i är jTre monter som ligger supernära stora scenen, mittemot Babyjogger och vägg i vägg med Axkid. Det är ett relativt nytt företag som importerar innovativa barnprodukter till Sverige. Dom har sitt säte i Göteborg 🙂 I sin monter hade dom en ny barnvagn som heter Greentom som världens grönaste barnvagn! Ja den är alltså inte grön till färgen, utan den är återvinningsbar och producerat på ett smart sätt 🙂 Dessutom hade dom en variant till Bumbo fast lite smartare eftersom den gick och spänna fast i stolen!!!

(null)

Kolla ”handtagsskydden” som man kan pimpa vagnen med 🙂 Lucas gillade den här coola bilen 🙂 Han ville bara åka framåt och aldrig backa! Han som i vanliga fall vägrar att sätta sig på saker!

Visste ni förresten att Axkid har sin utveckling i Trollhättan? Det hade varit grymt kul att besöka dom nån gång tycker jag 🙂 För mig som maskiningenjör, mamma och bloggare hade det varit väldigt spännande att se hur dom jobbar.

(null)

En annan nyhet som jag snubblade förbi var Kids Deal som är som Let’s Deal fast barnprylar 🙂 Appen lanserades igår!!!!

(null)

Just det! Jag var ju förbi i ReiReis monter också 🙂 Det blev till och med en liten bild på mig, Lucas och Babyzen på deras instagram 🙂

(null)

 

 

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.