Branäs

Härlig dag i Branäs

– Pressresa i samarbete med Branäs –

Ännu en dag i Branäs lider mot sitt slut! Barnen sover sedan länge och strax ska jag och Victor hoppa i säng också. Barnen sover så gott här! Dom har inte väckt oss en enda gång sen vi kom hit. Det är bara William som håller igång om nätterna. Han verkar ha vänt på dygnet helt. Haha!

Lucas och Isadora går båda i skidskola. Isadora är lite modigare detta året och vågar vara där själv. Förra året var jag också tvungen att vara med i skidskolan, men detta året vågar hon lite mer. Igår lärde hon sig att åka knapplift också, men svänga och bromsa är det fortfarande lite sämre med. Vi får se om hon lär sig det, hon ska ändå gå i skidskolan 3 dagar till.

Det går jättebra för Lucas! Idag vågade han till och med åka den backen som jag tyckte var så läskig förra året! Haha!

William är fortfarande en glad liten kille även fast han sover så dåligt på nätterna. Det är tur att han är så söt, det får en ändå att glömma att man är trött.

Jag är så nöjd med all mat vi har lagat hemma och tagit med. Det gör att matlagningen här går extremt snabbt. Igår åt vi bakad gnocchi och idag bjöds det på het arrabiata 😊 Hojta om ni vill ha recepten och hur vi har förberett för att laga all mat hemma i Göteborg och tagit med hit.

Imorgon ska vi äta gulaschsoppa och pannkakor som jag fryst in. Vi har även tagit med massor av kanelbullar och chokladpulver så det kanske vi tar med ut i backen imorgon.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.