Har jag corona?

Igår kväll började jag få väldigt ont i mina knän och efter en stund gjorde det även ont i anklarna, under fötterna och bak i ryggen. Jag blev mer och mer nojig, ett symptom på corona är ju muskel- och ledvärk och det hade Victor också förra veckan. Kan det vara så att vi faktiskt har fått corona? Så gick mina tankar igår kväll och hela natten drömde jag att vi hade corona.

Idag känns det mycket bättre, jag är inte lika hypokondrisk och det känns mer troligt att det bara är gammal hederlig träningsvärk orsakad av hemmaträningspasset med minibands som jag körde igår. Många av övningarna var helt nya för mig och då kan man ju få träningsvärk på nya ställen. Angående knäna så har jag väldigt känsliga knän och får lätt ont om jag inte böjer ut knäna tillräckligt mycket när jag gör knäböj så innan jag blev hypokondrisk var jag mest orolig för att jag skulle skadat mig. Victor lugnade mig och förklarade att det är mer troligt att jag överansträngt knäna så idag vilar jag 🙂

Ni som har haft corona, vad hade ni för symptom och hur gamla är ni?

Relaterade Inlägg

9 Kommentarer

 1. Hanna

  Är 25 år och har fått corona nu, testade mig i måndags. Har haft förkyldningssymptom, ont i halsen, snuva, hosta, trött och led/muskelvärk. Ingen feber eller smak/luktbortfall. Så har kommit lindrigt undan!

  Svara
 2. Hanna

  Är 25 år och har fått corona nu, testade mig i måndags. Har haft förkyldningssymptom, ont i halsen, snuva, hosta, trött och led/muskelvärk. Ingen feber eller smak/luktbortfall. Så har kommit lindrigt undan! Finns självtester som man kan hämta ut på vårdcentralen, supersmidigt!

  Svara
 3. Laura

  Hej!
  Bara muskelvärk känns som väldigt ovanligt symtom vid Corona. Vanligt är luftvägssymtom och feber. Även symtom från magen och tarmen är vanligare skulle jag säga. Jobbar med Corona, iofs äldre patienter. Hoppas ni får vara friska!

  Svara
  • Emma

   Jag tänkte precis samma, särskilt eftersom det kom på kvällen samma dag som jag hade tränat med helt nya övningar. Det är ju mer rimligt att jag har träningsvärk än Corona men man blir ju lite hypokondrisk av allt det här ? tack snälla ❤️ önskar detsamma till dig!

   Svara
 4. Matilda

  Jag är precis hemma med bekräftad Covid-19. Är 38 år och kvinna. Har haft värk i benen i fem dagar samt tappat lukt och smak. Sonen som snart fyller 15 år hade exakt samma symptom som jag. Mannen däremot 48 år fick hosta och feber, 38,5 ett dygn.

  Svara
 5. Sarah

  Är 34 år och hade covid i mars. Började med ont i halsen, övergick i enorm ledvärk (främst benen) lätt feber, helt förlorat smak och luktsinne, huvudvärk och enormt trött. Var sjuk ca 10 dagar. Tog lång tid att få orken tillbaka, började träna lite för tidigt och fick då ont i bröstet och tungt att andas. Valde att pausa träningen några veckor till och sen kände jag mig helt som mig själv med min vanlig ork igen?

  Svara
 6. Pernilla

  Hade covid för en månad sen. Började med huvudvärk och nästäppa, därefter extrem trötthet och smak-och luktbortfall. Sängliggande några dagar och risig i nån vecka till, nu mår jag i princip som vanligt men saknar ff smak och lukt. Min man fick bara nästäppa i ett par dagar, inga andra symptom. 38 redo. 40 år.

  Svara
 7. Sabina

  Här antikroppar men vet inte att jag varit sjuk under året. Var däremot dunderförkykd mitten av dec till slutet på jan/början av feb. Hade snuva, feber, hosta som satt i ca 7v. Trött och kunde inte sova planet.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här