Intervju i tidningen!

Det är inte varje dag man får ett helt uppslag om sig själv i tidningen! Jag vill inte skryta men samtidigt är jag oerhört stolt över allt jag åstadkommit för det har inte kommit gratis. Det här tåls att skåla för!

Det är lokaltidningen i min hemstad, Borås, som vi är med i. Reportern hade fått in ett tips om mig och hörde därför av sig. Så himla kul! Jag har fortfarande ingen aning om vem som tipsade, men oerhört glad att någon gjorde det, tack!

Det skulle vara så kul att höra om någon hittat hit via Borås Tidning? Eller någon annan tidning som jag varit med i? Kommentera gärna!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här