Okategoriserade

Halsbränna och Novalucol

Halsbrännan envisas med att komma tillbaka varje kväll… kanske är det för att jag är i rörelse mer på dagarna. Hur som helst så testade jag Novalucol och det gör att halsbrännan blev bättre iaf… det försvann inte helt men det bränner inte så mycket längre. Det är mer ett obehag som är kvar och sen spyr jag fortfarande lite då och då… Känner mig som en bebis som spyr som bebisspyor lite då och då, för precis så är det med mig nu! Men dom smakar inte starkt av magsyra nu när jag har tagit Novalucol så det var ju himla bra iaf!!!

4 Comments

 • Linda

  För mig funkar Gaviscon bäst av alla läkemedel mot halsbränna som jag provat. Har blivit tipsad om att äta godissockerbitar eller skumtomtar mot halsbrännan också. Funkar väl så där. Man får bort den sura smaken i munnen i alla fall

 • Elin

  Jag använder galieve, den fungerar som ett lock så att det sura inte kommer upp. Gaviscon funkar på samma sätt men är fruktansvärt äckligt, galieve smakar inte gott men mint iaf…

 • jessy

  har också bara haft halsbrännan på kvällarna.. fram tills idag.. har haft sen jag gick upp imorse och ingenting fungerar! går och halvspyr lite då och då och känner mig just nu inte som den mest roligaste personen i världen..

 • Emma

  Förstår precis hur du känner dig jessy!!

  Tack för tipsen om galieve och gaviscon 🙂 jag får nog ta och testa dom även om dom smakar äckligt 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.