Okategoriserade

Gymmat med bebbarna

Jag har försökt att få tid att blogga hela dagen och nu hör jag hur Lucas börjar vakna i sovrummet igen så nu får jag väl inte tid att blogga nu heller! Men jag tänker iaf göra ett försök! Hehe!

Idag har jag fortsatt köra efter programmet i Olga Rönnbergs bok Träning för nyblivna mammor. I hennes bok så får man ju träningsprogram och i det första så ska man träna med hennes övningar mån, ons och fredag och på tis, tors, lör barnvagnspromenera och på söndagar vila. Jag kör på både det i Olga Rönnbergs bok och sen fyller jag ut med bodypump och spinning pass. Jag älskar bodypump och kan nästan inte slita mig ifrån det!! Hehe!!!

—– Här blev jag avbruten och fortsätter att blogga 1 timma och 40 min senare —–

Jag tycker Olga Rönnbergs bok är riktigt bra 🙂 Jag gillar att den är enkel att följa och det finns färdiga träningsprogram och sen är det bara att göra som det står. För mig blir det ett mål i sig att följa, då behöver jag inte se resultat lika snabbt. Alla övningar går dessutom att göra hemma och det finns olika tips för hur man kan göra respektive övning tuffare. Superbra! Och träningsprogrammen i boken finns för ett helt år och övningarna blir allt tuffare ju mer tränad man blir.

Här är en bild på dagens mamma på gymmet 🙂

20130626-224152.jpg

Jag & Petra och våra bebisar får alltid jättemycket uppmärksamhet när vi är där med våra bebbar. Idag kom det en kille (tror han var PT) och började fråga oss om Olga Rönnbergs bok som han såg att vi använde för han höll på att skriva en träningsbok själv så han ville veta vad vi tyckte var bra med den, layout etc. Han trodde till och med att snygga Petra var PT!! 🙂 You go girl!!!!

One Comment

  • Petra

    Älskar att träna med dig!! Imorgon kör vi järnet verkligen, fredagspressa oss själva!:)

    Svar från Emma: Åhh underbara Petra! Jag älskar att träna med dig också!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.