Okategoriserade

Guldglittriga naglar 

Innan vi åkte på semester var jag och gjorde naglar hos Heidi på Elit Hår & Skönhet på Backaplan. Den här gången blev det guldglittriga naglar, superfint! Det enda jag önskar är att naglarna skulle vart lite längre men tumnageln hade gått av så det var snyggast fila ner alla lite grann. Heidi överraskade också med en 30-årspresent, ett rosa OPI-lack för att använda på fötterna! Så himla gulligt! Det räknade jag verkligen inte med! 


Och här är en liten sneakpeak av min 30-årspresent från Jair ?

Det här inlägget är inte sponsrat på något sätt, utan jag skriver helt enkelt för att jag är så nöjd 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.