Okategoriserade

Hemma i Sverige igen

Nu är vi hemma igen. Vi lämnade hotellet cirka 12.30 och var hemma 21.45 svensk tid. Resan till Gran Canaria är lång. Det tar lite mer än 5 timmar till Göteborg och ännu längre till Stockholm. Isadora hade massa spring i benen och promenerade runt i gången så fort hon fick chansen. Hon verkar ha kommit över sin blyghet för nu är hon väldigt social och pratglad med alla – precis som sin bror haha 🙂 Båda barnen somnade en stund på flyget. Lucas sov lite längre medans Isadora är mer nyfiken och vaknar så fort det verkar hända något som kan vara lattjolajbans haha!

 

img_3262
img_3264

Det bästa sättet för att få Isadora sitta still det är att ge henne saker att äta och det bästa sättet för att få Lucas att sitta still är att ge honom paddan. Han spelade konstant tills batterierna tog slut och då föreslog jag att han skulle sova och då somnade han på momangen 🙂 Perfekt!


Långa flygresor brukar funka bra för oss. Vi reser oftast långt när vi väl reser och har gjort det flera gånger när Lucas var liten. Jag skrev faktiskt ett inlägg med mina bästa tips för att fixa långflygningen med barn, ni hittar det här: 10 tips för att fixa långflygningen med barn

Det var väldigt skönt att komma hem nu och ännu skönare var det att kliva in genom dörren och mötas av ett helt rent hus! Innan vi åkte så städade vi för att hyra ut huset och när gästerna hade åkt så kom Eken Städ och ställde allt till rätta igen 🙂 Dom fixade till och med tvätten åt oss så det var verkligen en fröjd att komma hem 🙂

Om det är någon gång som jag starkt kan rekommendera att anlita städhjälp så är det när man är bortrest – fy farao vad fantastiskt det var att komma hem till ett så städat hem! Det brukar alltid vara kaos när vi kommer hem från resor haha!

Jag fick ny energi av att komma hem till vårt fina hus, så även om jag var trött så  bestämde jag mig faktiskt för att packa upp alla saker redan nu ikväll och vid midnatt var jag klar. Det kändes så skönt! Nu slipper vi packa upp grejer imorgon och det är bara två maskiner kvar att tvätta och sen är det också klart 🙂 skönt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.