Okategoriserade

Grillat med familjen

Åh vad gott vi har ätit idag! Mamma hade köpt en grill, det var den sista som fanns kvar och den fick hon för halva priset, perfekt!! 

Jair var grillmeister som vanligt, idag blev det färskkorv och marinerad kyckling. Det här kunde inte jag äta för ett par veckor sen, men nu går det faktiskt ganska bra med maten även om jag mår illa. Hoppas att det inte betyder nåt dåligt bara…

  

Mamma fixade rotfrukter i ugnen, potatis, morötter, rödbetor och pumpa!!! Mmm.. Pumpa vill jag ha oftare!!! I salladen så var det massa gottigt, bland annat avokado och fikon. Egentligen skulle det vara chevreost i också men det får inte jag äta. Chevreosten var alldeles perfekt och mogen inuti så jag var faktiskt ganska så avundsjuk, men jag har ju världens finaste lilla ”lime” i magen så jag får nöja mig med fetaost så länge 🙂 haha!!

Syrran som fyllde 25 fick lite presenter av oss 🙂 Jag körde på säkra kortet med produkter från Bodyshop, hon blev jätteglad för hon behövde tydligen just precis det. Jag och syrran har inte samma smak på kläder, smycken och smink så då är det roligare om hon får användning för det jag köper tycker jag 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.