Fjärde graviditeten

Gravidvattengympa tillsammans med papporna

– Samarbete med Magplasket –

Förra gången var egentligen det sista gravidvattengympapasset med Magplasket, men i onsdags hade vi ett litet bonuspass där vi fick ta med dom blivande papporna på ett så kallat parplask! Sååå himla roligt!

Det var väldigt speciellt att få ta med Victor på ett gravidvattengympapass, särskilt nu när alla vanliga föräldrakurser är inställda. Jag kände hur hela jag lyste som en sol under passet. Jag var så glad och stolt över att få göra detta tillsammans med honom, det var så mycket mer speciellt än vad jag trodde det skulle vara 🙂 Vi körde vattengympan som vanligt så att papporna fick känna på vad vi har gjort när vi var där. Efter passet fick vi en lååååång avslappning tillsammans och det var det mysigaste av allt! Jag tycker jag är jätteduktig på att avslappna av i vattnet med dom andra gravida, men när Victor bar runt på mig i poolen, då kände jag att jag var på helt rätt plats. Efter att papporna hade gjort några avslappningsövningar på oss, fick vi visa våra bästa övningarna på dom. Victor brukar alltid ta hand om mig, så det var mysigt att få pyssla om honom för omväxlings skull.

Jag kunde verkligen inte önska ett bättre avslut på gravidvattengympan än detta tillsammans med Victor. Det var en väldigt speciell och värdefull upplevelse 🙂 Tack Mariana för att du ordnade det här extra passet, jag tror alla paren upplevde det lika värdefullt som vi gjorde ♥

Nästa kurs med Magplasket kör igång på Lundbybadet 4:e juni! Se till att boka dig om du inte redan har gjort det 🙂 Boka gör du HÄR!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.