Femte graviditeten

Gravidhjärnan som ställer till det!

Alltså vet ni?! Förra veckan satt jag här och nöp mig i armen för att jag var så glad att jag och Victor äntligen varit tillsammans i TRE år! Men jag glömde helt bort att vår årsdag ligger inne i kalendern varje månad! Haha! Rörigt värre…! Så när jag skrev att vi varit tillsammans i ”3 år idag” så hade vi varit tillsammans i 3 år och 1 månad! Jag tänkte att det var lite konstigt när jag tittade tillbaka på minnen, för om det jag skrev förra veckan hade stämt, så hade vi flyttat ihop innan vi räknade oss som ett par och så minns jag inte att det gick till. Jag skyller det hela på gravidhjärnan som ställer till det! Jag vet ju egentligen att vi blev tillsammans i februari… haha!

Jaja, vår årsdag har redan passerat, men vi kan ju fira varje månad som vi gjorde vårt första år – det är ju hur mysigt som helst 🙂

Victor hade i alla fall stenkoll på vår halvårsdag, för det var då han överraskade mig rejält och tog mig till Mallorca där han gick ner på knä 🙂 Älskling!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.