Gravidbloggar

Jag tycker det är himla kul att läsa gravidbloggar och har redan läst i genom en del bloggar som jag gillar från början av en graviditet till slutet, men nu är jag sugen på att följa några som har kommit ungefär lika långt eller längre eller kortare tid än mig. Allra helst vill jag läsa om dom som skriver om sin första graviditet för dom bloggar liksom mer om själva graviditeten  dessutom är dom ju i samma stadie som jag i livet. Så tipsa gärna!!!

Jag har hittat några som jag gillar att läsa genom den här sidan, så jag tänkte lägga ut min egen blogg där också:

Gravidbloggar, bloggar om barn och graviditet

Relaterade Inlägg

18 Kommentarer

 1. M-

  Jag har ju en gravidblogg. Dock är den lösenordskyddad så kanske kan maila lösen om du vill läsa. Jag lägger iaf till dig på favvisar nu för tyckte du verkade vara en härlig tös 🙂

  Svara
 2. Emma

  Jag vill gärna läsa din blogg också! Jag såg att du hade mailat mig lösen, jag kikar in hos dig idag 🙂

  Svara
 3. Li

  Jag har just hittat din blogg då jag googlade på nåt (minns ej vad längre) och tittat igenom en del av den. Gillar! Du får gärna titta inom min.

  Svara
 4. Amanda

  Dunder gärna kolla in min blogg 🙂 jag kommer vara anonym till den 28 november då vi precis gått in i vecka 13 och gjort vårt första ultraljud 🙂

  Svara
 5. Vilma

  Du kan gärna kika in på min om du vill 🙂 Är gravid med mitt första barn i vecka 25 🙂 Hittade din på google nyss och ska kika igenom den nu tänkte jag hehe =)

  Svara
 6. Denise

  va kul att ni väntar er första barn 🙂 nu är det inte alls långt kvar. Hur känns det så ”nära” inpå? 🙂

  vi väntar också vårt första barn och gick ut med det faktiskt idag på bloggen. Vi är beräknade till början av Juni -13 .. spännande!!

  kram!

  Svara
 7. Ida B

  Hejsan, Jag har en blogg där jag skriver om min graviditet (min första), jag är i vecka 19. Kika gärna in där :), min bloggadress är:www.idabloom.devote.se och lösen är:bebis2013.

  Svar från Emma: Hej ida! Vad roligt! Ja, det ska jag göra 🙂

  Svara
 8. 2blir3september2013

  jag har precis startat upp min gravidblogg. jag är 25år (innan förlossningen iallfall), mitt första barn, tillsammans med min sambo. vi väntar barn i slutet av september och just nu befinner jag mig i vecka 8.
  följ mig gärna, då jag bloggar om graviditeten, frågor, ångesten och allt som hör till att vara gravid, och även hur det är att vara gravid och greja med hästar.
  http://minbebis.com/blogg/2blir3september2013

  Svar från Emma: Tack för tipset om din blogg 🙂

  Svara
 9. Cajsa

  Hej! Jag väntar mitt andra barn och bloggar om mitt liv som mamma för en Örebrosida som heter kyrkoplan. Har inget med kyrkan att göra utan det är en samlingsplats för alla restauranger, krogar butiker som ligger runt om kyrkoplan i Örebro! 🙂

  Har min förlossningsberättelse från förra graviditeten! 🙂

  Svar från Emma: Åhh så skoj!! Har varit inne och läst din förlossningsberättelese 🙂 Kul att din kille också bloggade under förlossningen!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här