Okategoriserade

”Golddigger”, ”lyxhora” och ”feminism som flög ut genom dörren”, mansgrisarna har talat!

Jag måste bara berätta! Jag gjorde en reel om hur bekvämt det är för mig att göra saker tillsammans med Victor. När vi åker nånstans tillsammans så behöver jag inte ha med mig nånting i princip. Jag behöver inga nycklar, ingen plånbok och jag behöver inte tänka på vart vi ska, var vi ska parkera eller vilken tid vi ska vara där. Det är sååååå annorlunda från hur jag hade det förut. Jag har alltid varit den som projektlett hela familjen och även när jag gjort saker med kompisar. När jag var singel så trodde jag nånstans att det var mitt egna fel. Att det var jag som hade sånt kontrollbehov att om jag ens skulle närma mig någon annan som var duktig på att ”projektleda” saker så skulle jag stöta bort den personen.

Ack, så fel jag hade! Victor sa tidigt till mig att han ville överraska mig med ”getaway” och göra livet enkelt för mig på olika sätt. Varje gång jag hade ett bekymmer så ville han ta över det och lösa det åt mig. Han har alltid varit så fin och omtänksam och är fortfarande precis så här 🙂 Min kompis Veronica är också så, jag behöver inte bekymra mig om nånting när hon är med, hon hjälper mig ofta med content och samarbeten också. Det är sååååå skönt att ha så fina personer i sitt liv som stöttar en på olika sätt och gör livet enklare 🙂

Hur som helst, när jag delade den här reelen med Victor så gick den viralt på instagram! I skrivande stund är den snart uppe i 200.000 visningar! Sjukt! Och de sista dagarna är det en hel del män som kommenterat. Förmodligen för dom känner sig stötta över att inte vara lika bra som Victor. Haha! Det är ju många tjejer som också skriver hur bra deras killar är så det är nog en och annan snubbe som tagit åt sig. Jag har fått höra lite av varje, men det är mest kommentarer som ”lyxhora”, ”golddigger” och ”feminismen flög ut genom dörren” och att vi skulle vara ”tillbaka på 1800-talet”. Inte en enda kvinna har sagt ett ont ord utan enbart män.

Det jag tycker är intressant är att män vill få det här till att vara icke-feministiskt. Sen när blev det feminism att kvinnor ska göra allt?! Det är ju inte det som feminism handlar om? Och det där med 1800-talet? Det har ALLTID varit kvinnor som skött markservice och projektlett och tagit hand om hela familjen. Jag tycker det är dags att fler mansgrisar steppar upp och tar hand om och skämmer bort sina kvinnor!

Vad tycker ni?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.