Okategoriserade

Glutenfritt mot acne

Innan vi åkte till Bali så började jag äta glutenfritt, men sen när vi var på Bali så åt jag gluten igen. Alltid lite jobbigt att börja utesluta något ur maten när man är på semester. Men nu, sen vi kom hem, så har jag uteslutat gluten ihop om att acnen ska bli bättre. Innan vi åkte så blev hyn jättefin med Exuviance hudvårdsserie, men den blev inte perfekt. Och så glömde jag givetvis att ta med min exuviance-tvål till Bali så jag fick nya finnar trots att vi var i solen varenda dag. Däremot försvann alla finnar på ryggen 🙂

Hur som helst har jag ätit glutenfritt nu i en vecka, bara två missar (glömde bort mig), annars så har jag skött mig exemplariskt 🙂 Det ska bli intressant att se om det hjälper. Skulle vara så skönt att slippa alla dessa prickar. Hyn är i alla fall mycket bättre nu om man jämför i våras.

  

Just nu har jag en del fräknar, många ”ärr” (skriver inom parentes för det går bort med tiden, alltså inga gropar) och några finnar men ingen ilsken finne. Så just nu går det bra med hyn 🙂

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.