Okategoriserade

Shoppingen idag

Lucas var jättesnäll hela dagen när vi gick runt och jagade Brasilien-kläder. Det blev en Brasilien-t-shirt till Jair, en Brasilien-t-shirt och ett par shorts till Lucas och en Brasilien-klänning till mig gjord av Brasiliens flagga 🙂 Jag fick också matchande örhängen som jag ska använda imon 🙂

Förutom det så köpte jag en fin turkos scarf med döskallar på, en pyjamas och en fantastisk fin kornblå väska! Jag älskar min nya väska, den är nog en av dom bästa köpen jag har gjort på länge.

20140611-214322.jpg

Här är en bild på sjalen också, bara 30 spänn!

20140611-214629.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.