Frukostevent, Slottsskogen och photo shoot!

Vilken dag det här har varit! Jag har haft så roligt idag men tiden har gått så sjukt snabbt. Det sa swish och nu är det redan kväll igen 🙂 Jag ligger i sängen och skriver, Lucas ligger här jämte och susar tungt. Jag ska upp tidigt imorgon också så jag tänkt bara snabbt uppdatera om vad jag har gjort och sen ska jag också nana 🙂

Den här dagen startade med ett grymt frukostevent på Joe & the Juice i Femman som är en populär galleria i Nordstan.

När jag, Ellie och Malin kom…

Alla bilder ovan: Rebecka Bjurmell

På eventet fick vi träffa Hufvudstaden som är äger bl.a. Femman och Aimn som precis öppnat en butik i Femman. Det var väldigt intressant att få höra vad Hufvudstaden har för planer med Femman och att se deras nya restaurang- och cafédel som vuxit fram på övre planet under den senaste tiden. Detta är något som verkligen har saknats i Nordstan tycker jag.

Foto: Rebecka Bjurmell

Aimn som gör träningskläder berättade om lite träningstips och visade upp sina snygga träningstights som även finns i barnstorlekar! Jag blev helt kär i dom med vitt och rosa och ville egentligen köpt dom på stört, men istället blev det ett Booty Band så att jag kan träna rumpan även hemma. Nu är det slut på ursäkter, om jag inte kommer iväg till gymmet ska jag banne mig köra en liten stunds träning ändå! Vad tror ni om 20 minuter om dagen, bättre än inget i alla fall 🙂

Alla bilder ovan: Rebecka Bjurmell

Foto: jag

Jenny

Therese

Alla bilder ovan: Rebecka Bjurmell

Efter att vi hade lyssnat på Hufvudstaden och Aimn så minglade vi en stund innan vi gick till Aimn-butiken. I butiken har dom ett coolt träd, det är ett önsketräd där man kan hänga upp olika önskningar. Jag skrev ingen önskning för jag kom inte på något just då, men nu har jag massor av idéer på vad jag önskar mig så jag får väl gå dit snart igen 🙂 Aimn berättade att dom har ett likadant önsketräd i fabriken i Kina också 🙂

img_6751
img_6749
img_6750

Stort tack till Manifest PR som anordnade ett supergrymt event precis som vanligt! 🙂

Efter eventet tog jag Malin och Jenny en snabb fika innan jag åkte hem för att hämta barnen. Tanken var egentligen att Ian skulle kommit med barnen för att möta upp mig, men fjärrvärmeinstallatören som skulle kommit 7.30 hade fortfarande inte dykt upp så Ian fick sitta och vänta. Ian väntade faktiskt hela dagen men han dök aldrig upp och ingen hörde av sig heller. Hur som helst åkte jag och hämtade barnen och sen åkte vi till Slottsskogen för att möta upp Josephine, Leon och Elise.

img_6793
img_6797
img_6796
img_6794
img_6790
img_6789
img_6787
img_6791

Vi hade en supermysig dag i Slottsskogen med lunch på Villa Belparc, lek på Plikta, glass, klappa djuren i Barnens Zoo och sen avslutade vi med iskaffe och hopp i hoppborg innan vi åkte hemåt. Isadora gick hela vägen till bussen när vi skulle gå hem. Jag fattar inte hur hennes små ben orkade, men hon ville verkligen inte sitta i vagnen. Dessutom hade hon hon hoppat över vilan så var all energi kom ifrån fattar jag verkligen inte! Men på bussen hem så laddade batteriet ur, då var klockan 17.30 och både Lucas och Isadora fick kämpa med att hålla sig vakna. Jag lät Isadora sova även fast det var sent för Louise på Wanderings skulle komma hem till oss klockan 19.00 och fota.

Och nu är det äntligen dags att sova! Imorgon är det dags för ett nytt frukostevent och sen ska jag jobba också 🙂 Jag älskar att jobba på fredagar, bästa dagen!

 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här