Frukostevent med Linas nya morgonkasse

– Innehåller annonslänk –

Den här fredagen startade lika underbart som gårdagen med ett frukostevent i stan. Den här gången var det Linas matkasse som anordnade ett event för att promota deras nya morgonkasse som precis lanserats i Västra Götaland och Halland. Vi blev bjudna på en lyxig frukostbuffé med lite av det som finns att få i Linas morgonkasse. Det var granola, nybakat bröd, ägg, ingefärashots, juice, kaffe, färsk frukt och bär. Allt var jättegott 🙂

img_6824
img_6822

Underbara influencers och fina vänner som också var med på eventet – Malin, Evelina, Therese och Carolina

img_6833
img_6834

Jag passade på att mysa lite med Therese lille Logan! Jag lovar, jag är gladare än vad jag ser ut, men Logan var mindre nöjd med att vara med mig istället för sin kära mamma 🙂 (Foto: Therese)

När vi gick hem så fick vi varsin goodiebag med oss som innehöll ett prov på det som man kan välja i sin morgonkasse. Det jag blev mest förvånad över när jag öppnade min kasse var att det låg en bukett med färska snittblommor där! Det går alltså att beställa färska snittblommor till sin kasse! Vilken genial idé! Jag föreställer mig direkt hur man kan skämma bort sina nära och kära med att få en lyxfrukost levererad till dörren på sin födelsedag eller varför inte nu på Mors Dag?! Leveranser av Linas morgonkasse sker 7 dagar i veckan och det räcker med att lägga beställningen kvällen innan för att den ska komma med tidningsbudet dagen därpå!

Här är några av dom mumsiga grejerna man kan beställa till sin morgonkasse 🙂 Ja, det är Isadoras ben i bakgrunden. Hon var med och hjälpte mamma att bära ut och fota allt – underbara unge 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här