Fredag med bus eller godis

Imorse var jag dunderförkyld. Jag hade egentligen tänkt jobba hemifrån men det slutade med att jag sov istället. Jag lyckades jobba lite på eftermiddagen, men långt ifrån så mycket som jag hade tänkt. På eftermiddagen mådde jag bättre som tur var för jag hade nämligen lovat barnen att vi skulle göra “Bus eller godis?” hos grannarna idag.

Efter förskolan kom Antonia hem till oss och vi spökade ut barnen innan vi gav oss iväg. Jag har aldrig gått bus eller godis och det har inte barnen heller så det var jättekul att få uppleva det här tillsammans med dom. Jag måste säga det, separationen har verkligen gett mig nytt perspektiv och jag ser på saker med helt andra ögonen. Jag uppskattar nuet och dom små sakerna mer än jag gjort förut. Tidigare längtade jag hela tiden efter att få uppfylla en dröm eller ett mål. Nu har jag inget kortsiktigt mål och det gör att jag ser framemot och längtar efter saker som ska hända till helgen istället. Jag känner mig mer levande än nånsin just nu!

I trädgården hos en granne

När vi hade knackat på alla dörrar med pumpor så gick vi hem igen och satte på långfilm och åt godis och popcorn med brasiliansk ”Sazon” (en chilikrydda som en vänlig kille i en fb-grupp köpte till oss innan han åkte hem till Sverige). Lucas blev så lycklig när han fick syn på Sazon-paketet som jag köpt speciellt för hans skull. Mitt hjärta blev alldeles varmt, när jag såg hans lycka. ❤️

Jag önskar av hela mitt hjärta att barnen ska växa upp och känna att dom fått en bra barndom. Jag kommer göra allt jag kan för att dom ska känna det 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Lexochlogan

    Så mysigt med bus eller godis. Tycker det är kul för barnen, Lex har gjort det en gång innan, men i år var han helt lyrisk och hade så kul.
    Skönt att få ett litet annat fokus ibland också, uppskatta annat, jag är också sån som har större mål och missar det roliga på vägen ibland.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här