Okategoriserade

Frukostevent med Thule och Kivat och fantastiska kvinnor!

Imorse var jag på ett frukostevent med Thule och Kivat som min finaste vän Malin hade anordnat. Jag åkte dit tillsammans med Louise (grymma fotografen som fotade min header) som bor ganska nära så det var perfekt att åka tillsammans. När vi kom fram blev jag riktigt glad över att se det härliga gänget som redan hade kommit till lokalen. Jag kände hur mycket jag har saknat att få träffa dessa fantastiska kvinnorna. På plats var bland annat Ellie, Anna, Evelina (hon som skickade det fina paketet med te till mig), Jenny, Sofie, Maja, Therese, Nina och många många flera. Det var många som frågade hur det är med mig och jag fick höra att jag är stark. Det som värmde mitt hjärta allra mest var det Maja sa om att jag inspirerar andra, att jag till och med inspirerar henne som har varit själv i flera år. Hon sa att det borde vara tvärtom, att jag borde inspireras av t.ex. henne för att jag är ny på att vara ensamstående. Jag håller med, jag är ny, jag har ingen erfarenhet och har inte byggt upp någon styrka men ändå finns den där. Jag är starkare än vad jag själv trodde och pga det jag har gått igenom så känner jag mig faktiskt ännu starkare nu. Jag har också en inspirationskälla och det är min vän Veronica. Hon är den starkaste jag känner och jag är så tacksam över att jag har henne. Men nu ska jag återgå till ämnet och berätta om eventet!

Dom flesta bilderna är lånade av Therese och Ellie

img_1555
img_1560
img_1566
img_1554
img_1549
img_1561
img_1570
img_1556

På eventet berättade Malin en gripande historia om hur hon kommit i kontakt med både Thule och Kivat. Jag blev väldigt imponerad över att höra Malins historia och vad hon kände för dessa företag och deras produkter. Jag har själv inget från Thule eller Kivat, men efter att få lyssna på Malin så vill jag definitivt ha. Malin berättade om hur hon och familjen fick för sig att ta sig till toppen av ett berg i Italien och att dom hyrde en Thule i någon butik därnere i Italien, efter det var hon helt frälst. Thules vagnar är svensk tillverkade (tillverkas i Småland) och dom testas hårt i deras testriggar. Jag har sett bilder från deras testriggar och som ingenjör blev jag imponerad 🙂

img_1562
img_1559
img_1557

Malin berättade även om Kivat som är ett familjeföretag i Tammerfors i Finland som gör kläder i naturmaterial till barn. Hon berättade om kvaliteten och hur bra plaggen är. Overallerna är suveräna för man slipper alla lager på lager, vilket är rätt omständigt om man har flera barn 🙂 Kivat berättade också om sina plagg och sa att folk kommenterade att deras plagg var av så bra kvalitet att dom kan ärvas flera gånger, man behöver inte köpa nytt för plaggen ser som nya ut även till nästa barn. Jag är väldigt nyfiken på deras kläder, mössor och vantar.

img_1571
img_1558
img_1565
img_1567
img_1569
img_1568

Innan vi gick hem fick vi med oss varsin goodiebag, en ryggsäck från Thule fylld med saker från Kivat, Vallgatan 12, Izard Hoyer, Juicekällan och Universeum. Efter frukosten åkte jag till jobbet, men det blev en kort jobbdag för mig för jag fick feber och gick hem vid lunch. Jag känner mig inte jättesjuk, men det kändes som kroppen sa stopp. Nu är jag snorig och har lite lätt ont i huvudet, men jag överlever 🙂

Jag vill passa på att tacka Malin för att du fixat ännu ett fantastiskt event! Längtar efter att vi ses igen 🙂

5 Comments

 • Lexochlogan

  Så kul att ses Emma, håller med dog om att det var ett superhärligt event och Malin är så grym på detta. Tack för länkningen, det gör mig så glad att ni vill använda mina bilder ❤️ Lite ego boost. Håller med Maja om att du inspirerad, har en vän som precis blivit ensam och tipsade om dig direkt ?

 • Göteborgsmamman

  Om du visste hur glad jag är för att du kom. Stark är det minsta man kan säga om dig. Det finns ingen som är så charmig, vacker, energigivande, härlig, underbar, fantastisk, rolig, omtänksam, generös kärleksfull som du är. Som grädden på moset är du verkligen världens bästa mamma. Den som säger annat har aldrig träffat dig.
  Ingen är som dig Emma och ingen har mer tur än mig som får ha dig i mitt liv <3
  Love you <3

 • Samira Osman

  Hej Emma.
  Vilken fantastisk blogg du har.
  Jag heter Samira och jobbar på förlossningskliniken i Göteborg. Vi har för inte så länge sedan startat ett Instagramkonto för att nå ut med korrekt information till våra blivande föräldrar. Eftersom du är den största bloggerskan i Göteborg undrar vi om du kunde lägga ut en ”information” om att vi finns. Vi heter forlossningen_ostra på Instagram. Vi tackar så hjärtligt på förhand.
  Många ??

 • Maja

  Vilka fina ord av dig, Emma! Jag menade vartenda ord! Är så imponerad av din styrka och drivkraft! Du är en så fantastisk person, och du ska vara så jkla stolt över dig själv! ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.