Framsteg med träningen

Något som just nu flyter på riktigt bra i mitt liv är träningen. Förra veckan hann jag med fem träningspass (3 träningspass på gymmet, 60 min PW i naturen och 1 mil lång promenad) och idag är jag ute på en lång rask promenaden barnen (just nu glasspaus). Lucas har åkt på sin springcykel så det har gått undan och inte ens när jag gick mitt snabbaste så hann jag ifatt honom!

   

  

Och vi har kört med springcykeln på grus idag och det har gått jättebra 🙂

  Vågen står just nu blickstilla, men det gör inget. Min kropp går ner stegvis och när jag väl börjar tappa så tappar jag ofta en hel del på en gång. Igår så upptäckte jag att en av mina “förlovningsringar” (den ringen som alla tycker att jag ska använda som förlovningsring) satt löst på förlovningsfingret så jag fick flytta den till högerhanden istället. När jag kom hem på kvällen så testade jag den ringen som jag använder som förlovningsring (som är lite tajtare) efter att vi förnyade vår förlovning på Bali förra året och då passade den! Den var lite trög över knölen på fingret, men det var inga problem att få på och av den ändå 🙂 Så lite skillnad har det blivit redan även på måtten, det kan vi konstatera 🙂

   

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här