Okategoriserade

Frågor och svar bilbarnstolar

Jag fick ett par frågor efter mitt senaste inlägg i samarbete med Axkid så här kommer ett inlägg med frågor och svar 🙂

Vet du om det finns krocktester nyligen gjorda på babyskydd? Eller hur säkertsmärkningen görs på dessa? Typ som plustest på stol nr 2 ?

Svar: Jag bad Axkid svara på den frågan och dom svarade så här:

För att svara på frågan så finns det inga mer krocktester gjorda på vårt babyskydd än de som görs för godkännandet till ECE R44/04. Babyskydd går nämligen inte att plustesta. Plustestet omfattar bara bilbarnstolar i grupp 1 och 2, stolar mellan 9 kg och 25 kg 🙂

Har en fråga ang axkid wolmax. Visste skrev du en recension av den nån gång? Hur tycker du att den är?

Svar: Jag har inte testat Wolmax men jag var väldigt nyfiken på skillnaderna mellan bilbarnstolarna så jag skrev det här inlägget: Skillnaderna mellan Minikid, Wolmax och Rekid Jag tror att det är detta inlägget som du tänker på?

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.