Fortfarande sjuka

Lucas har fortfarande feber. Han var som ett element inatt, stackarn! Jag frågade hur han kände sig för att jag ville veta om jag skulle ge honom alvedon, men han sa att han mådde okej men att han var väldigt trött och hade lite ont i huvudet. Jag har också ont i huvudet och mår faktiskt lite illa till och med, men jag överlever.

Det som är skönt är att han verkar inte lida så mycket av det även om han såklart mår dåligt. Han är mest väldigt trött och lugn. Han vill att jag ska sitta nära honom på soffan.

Imorgon skulle jag varit föräldraledig med barnen och tagit med dom på utflykt i det fina vädret, men nu blir det inget med det 🙁 Om Lucas blir frisk till imorgon så kommer jag jobba ungefär halva dagen för att inte hamna efter för mycket på jobbet. Sen ska jag åka och hämta Lucas tidigt för imorgon är det nämligen 5-årskontroll på BVC. Om han fortfarande har feber ikväll så kommer jag vabba en dag till och sen får Jair vabba resten av veckan om Lucas inte frisknar till. Om det är feber pga vaccinationen så känns det som att febern borde gå över tills imorgon för då är det 3 dagar sen som han vaccinerades.

Isadora är på bra humör i alla fall 🙂

Nu ska vi äta lite lunch! Lucas vill inte alls äta, men jag har lockat med glass i stora lass om man äter mat så jag hoppas att det glider ner lite mer mat idag än vad det gjorde idag 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här