Fortfarande sjuk

Stackars Isadora hon var febrig och slö hela dagen igår och hon hade fortfarande feber imorse. Förutom feber är hon lite hostig och snuvig också. Hon har inte sagt nåt om halsont men jag skulle tippa på lite halsont också för det har jag. Det känns som vi är sjuka hela tiden nu. Förskolevirusen verkar vara väldigt envetna virus, dom släpper inte taget om en så lätt… Min stackars mamma har varit sjuk i 1,5 vecka nu. Hon blev smittad när hon passade barnen när jag var i stockholm och hon är fortfarande inte i närheten av frisk. Stackarn!

Igår var Isadora ganska lugn och stilla. Hon åt och drack bra så jag gav ingen alvedon. Hon tittade mest på TV men ett tag hängde hon också efter mig och satt jämte på golvet när jag fixade mat m.m. Jag såg att hon blev allt tröttare och tillslut gav hon ifrån sig ett litet läte och somnade på golvet. Lilla hjärtat! Så trött har hon aldrig nånsin varit förut Jag bar henne till soffan och där sov hon gott i nån timme innan det var dags för kvällsmat.

Idag är det Jair som tar över vabben och jag ska till jobbet…

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Karin H

    Känns som att vi är bortskämda, skolande in Alexandra i augusti & vi var hemma första gången förrförra veckan. Hon hade feber tre dagar, men vi var hemma hela veckan.
    Vi får väl se hur det blir i Vabuari…..

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här