Första natten i Rom, nu åker vi vidare

Igårkväll landade vi i Rom där vi tillbringade natten på ett hotell nära flygplatsen. Klockan var redan midnatt när vi kom fram till hotellet så alla var svintrötta, alla utom barnen. Mina barn har ett evighets långt reservbatteri som kickar igång när saker är spännande. Hela dagen igår var superspännande så istället för att varva ner så sprangs det runt på rummet och kullerbyttades på sängen. Ian gjorde gröt till barnen och efter det somnade dom på ett kick. Lucas låg som en staty i sängen, helt rak i kroppen och med armarna vid sidorna. Jag fick lite rysningar i kroppen och var tvungen att kolla oljan levde. Det såg både komiskt och läskigt ut på samma gång.

Men sömnen varade inte länge. Isadora vaknade upp och bara skrek och skrek. Vi gav henne alvedon men egentligen tror jag bara att hon tyckte det var obehagligt att inte sova i sin egen säng. När klockan var tre på natten somnade hon äntligen och vi vuxna fick en liten stunds sömn innan det var dags att vakna igen.

Vi käkade frukost på hotellet och Ian var superfascinerade över den lilla frukostbuffén. Den var verkligen minimal! Det enda som fanns var yoghurt, ost, salami, rostbröd, flingor och fika. Men Ian var nöjd och hämta mer säkert 3-4 gånger. Detta var Ians första hotellvistelse så han har inget annat att jämföra med.

Klockan 10.30 kom taxin och hämtade oss. Vi ska nämligen åka vidare till Roseto degli Abruzzi som ligger på andra sidan Italien. Vi har suttit i bussen i ett par timmar redan så nu är det inte långt kvar 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här