Italien

Härliga semesterdagar

Det är så varmt här, men idag och igår så har det faktiskt regnat en skvätt. Ja, igårkväll, någon timme efter åskovädret i Göteborg, så började det blixtra här i Italien också. Det regnade massor under natten, men på dagtid regnade det knappt så vi har kunnat vara på stranden ändå. Det märks att solen bränner trots att det är molnigt för jag har fått massor av färg. Jag och Lucas åkte runt på hans glass-flytmadrass och då fick jag en snajsig bränna på rumpan som tidigare var helt vit eftersom jag har en tendens att bara sola framsidan.. 😛

Vattnet är HELT fantastiskt! Det är verkligen helt ljummet! 

img_9123
img_9122
img_9118
img_9119

Lucas älskar verkligen sin flyt-glass! Han flöt runt på den under hela tiden som vi var på stranden idag. Först tillsammans med Ian, sen med mig och tillsist Jair. Lucas ville leka att det var hajar i vattnet men efter tag verkade det som att han tyckte det var lite läskigt på riktigt. Lucas är väldigt fascinerad av naturen, alltifrån vulkaner till hajar i havets djup så jag förklarade för honom att hajarna bor på det djupa vattnet där det finns mycket fisk. Det enda som finns här är snäckor och vita krabbor och dom vill inte hajar äta så därför håller dom sig på djupt vatten.

Isadora tyckte bäst om att vara på det grunda vattnet eller på stranden där hon kunde gräva. Vi köpte spade och hink som var väldigt uppskattat. Hon grävde, hämtade vatten och doppade sig om vartannat. En annan familj med en lika gammal tjej kom förbi och påpekade flera gånger hur mycket Isadora älskade vatten. Deras dotter var jätterädd för vattnet men efter att hon hade sett Isadora leka så vågade hon tillslut åka en liten uppblåsbar båt och gräva lite i sanden.

img_9131
img_9130
img_9126

 

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.