Nu är vi på väg till Italien

Nu är vi planet på väg till Italien! Vi åker med Norwegian så vi har lyxen med fri wifi! Vilken revolution! Jag är så van vid att man knappt får ha på telefonen att det känns som jag gör något olagligt när jag surfar runt, instagrammar och har mig. Haha! Okej, det är inte det snabbaste internet men det är bättre än ingenting som Jair brukar säga…

Det har varit ganska stressigt idag med packning och för att göra huset redo för uthyrning. Dessutom fick vi problem i sista minuten då en stor skruv hade satt sig i ett av däcken på bilen så vi kunde inte köra bilen till flygplatsen. Vi kunde naturligtvis ta en taxi till flygplatsen, men problemet var också att vi inte hade nånstans att ställa bilen under tiden som vi är borta. Det var lite panik där ett tag tills en underbar granne erbjöd sin parkeringsplats till oss 🙂 Så himla snällt!

Jag har äntligen börjat slappna av lite efter allt som har hänt och ser verkligen framemot semestern nu. Jag hoppas på mycket sol, bad, avkoppling, kvalitetstid med barnen, god mat och en och en annan god drink 🙂 Det är vi värda!

Relaterade Inlägg

11 Kommentarer

 1. Angie

  Hej Emma!
  Jag skulle önska tips till att flyga med barn.
  Jag har en 5 åring och 2,5 åring som är väldigt livliga, och behöver alla tips som finns.
  Flyger för första gången med barnen i augusti.

  Svara
  • C

   Jag flyger ofta med mina barn, även de väldigt livliga och jag har flugit själv med dem ett på ggr per år sen minsta var ett par månader. Här är mina tips: förklara noga innan varje steg (och om de gillar att läsa kan ni läsa Halvan boken om flygplan innan för då kan ni prata om saker de sett i boken när ni är på flygplatsen och sitter i planet, det älskar min yngste). Var i tid till flygplatsen och när ni gått igenom säkerhetskontrollen använd då tiden till att röra på er så de kan göra av med spring i benen. Stressa inte med att gå på först utan låt dem röra på sig tills de flesta gått ombord. På flygplatsen finns jättebra pysselböcker med klistermärken som åtminstone mina barn (själva och med hjälp) kan hålla på med jattelänge. Någon bok att läsa, måla, och ev tablet med film/spel om de gillar det. Så långt det går har vi försökt tajma så de kan sova på planet. Viktigt att se till att de inte är hungriga och jag brukar packa ner salta pinnar, lite godis och andra saker att kunna muta med vid behov (det behövs väldigt sällan nu när de är 4 och 6 år). Var beredd på att det kan bli förseningar så packa alltid lite extra både av mat och saker att sysselsätta dem med. Det kommer gå jättebra!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här