Italien

Nu är vi på väg till Italien

Nu är vi planet på väg till Italien! Vi åker med Norwegian så vi har lyxen med fri wifi! Vilken revolution! Jag är så van vid att man knappt får ha på telefonen att det känns som jag gör något olagligt när jag surfar runt, instagrammar och har mig. Haha! Okej, det är inte det snabbaste internet men det är bättre än ingenting som Jair brukar säga…

Det har varit ganska stressigt idag med packning och för att göra huset redo för uthyrning. Dessutom fick vi problem i sista minuten då en stor skruv hade satt sig i ett av däcken på bilen så vi kunde inte köra bilen till flygplatsen. Vi kunde naturligtvis ta en taxi till flygplatsen, men problemet var också att vi inte hade nånstans att ställa bilen under tiden som vi är borta. Det var lite panik där ett tag tills en underbar granne erbjöd sin parkeringsplats till oss 🙂 Så himla snällt!

Jag har äntligen börjat slappna av lite efter allt som har hänt och ser verkligen framemot semestern nu. Jag hoppas på mycket sol, bad, avkoppling, kvalitetstid med barnen, god mat och en och en annan god drink 🙂 Det är vi värda!

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.