Första hjälpen mot halsont?

Nej, nej, nej!!! Jag får INTE bli sjuk nu!!! Jag har känt hur halsontet har krupit sig på hela veckan och idag är det snäppet värre. Jag känner mig lite småsjuk i kroppen och iförrigår kändes det till och med som jag hade liiiite feber 🙁 Imorse tog jag en Ipren och det gick över nästan helt, men nu går det inte över helt längre 🙁 Jag vill verkligen inte bli sjuk nu!!! Jag och Lucas ska ju till Karlstad ikväll för att gå på barnmässan imorgon!

Dags för första hjälpen mot halsont!Jag vet att honung har hjälpt mig en gång innan, då körde jag med helt vanlig honung teet och efter en miljon koppar på en och samma dag så mådde jag helt bra dagen efter!!! Helt sjukt!!! Första gången jag letade igenom skafferiet imorse så hittade jag ingen honung, men när jag letade andra gången så hittade jag en liten låda som det stod Doctor Honey på. Det lät ju lovande! Efter att ha läst på baksidan av förpackningarna inuti låda så var jag övertygad att honungen skulle bota i min hals. Jag tog med mig alltihopa till jobbet och än så länge så har jag druckit två av totalt fyra. Tänkte dricka dom sista två idag också och hoppas att jag mår bättre imorgon.

(null)

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Lena

    Testa Zyx!
    Finns på apoteket och hos välsorterade apoteksombud. De verkar på inflammationen i halsen. Man tar en tablett tre ggr dagligen. De brukar funka klockrent på virus. Krya massor

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här