Okategoriserade

Första gången inte ledsen på lämningen

Åh vad mammas hjärta känns lugnt och tryggt idag! Idag har nämligen första lämningen som Lucas inte blev ledsen! Inte en enda tår eller ledsen min gjorde han 🙂 Jag tror till och med att fröken blev lite överraskad för hon sa: Vad bra det gick dag!!!!?! Det märks att han tyr sig speciellt till en av fröknarna för han visar med armarna att han vill upp i hennes famn 🙂

Det har ju såklart varit jobbigt att lämna Lucas när jag ser att han blir ledsen, men en dag förra veckan gick jag och hämtade Lucas redan klockan 15 och då ville han inte gå hem. Han blev glad när jag kom och visade mig alla möjliga saker, men när vi skulle gå så ville han hellre vara kvar och leka 🙂 Så jag passade på att prata lite med en av fröknarna. Hon sa att Lucas trivs väldigt bra på dagiset och att han bara är ledsen just när jag går, sen blir han glad fort igen. Hon berättade också att han gillar att måla, det visste inte vi och vi har inte tänkt på det heller, men så nu ska vi skaffa vaxduk, kritor och papper att måla på 🙂

IMG_1938.JPG
Bild på Lucas som dagis smsade igår

Jag är väldigt nöjd med Lucas dagis, känns himla tryggt att lämna honom där på morgonen 🙂

2 Comments

  • linn

    här tycker jag att man kan se tydligt att ni är ute och cyklar i ert elektronin-till-barn tänk. ni har inte ens tänkt på att ett barn kan/vill rita, måla, kladda med fingerfärg, leka med lera eller pyssla på andra sätt men att leka med en ipad är självklart & ”utvecklande”? hm.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.