Träning,  Viktnedgång

Forsätter gå ner i vikt

Jag fortsätter att gå ner i vikt. Nu har jag inte tränat på två månader och äter det jag vill ha. Fast inget godis och sparsamt med choklad och sånt som jag får finnar av. Nu tror jag inte att det är maten, träningen eller muskler som förbränner längre, nu är det förmodligen amningen som gör sitt. Jag ammar ju fortfarande, men väldigt lite. Konstigt att jag inte gick ner i vikt i våras när jag helammade… Det verkar som kroppen höll kvar i varenda gram tills jag började träna. Imorse stod vågen iaf på 62,8 kg! Nu har jag alltså nåt mitt mål på 63 kg innan resan! Det känns så himla bra!!!!! 😀 synd bara att jag har tränat så dåligt dom sista två månaderna….

20131226-135929.jpg

PS. Jag provade att ställa vågen på golvet istället för på mattan. Det blev exakt samma sak, så nu vet jag att det mäter rätt. Men jag har upptäckt att den visar mindre om jag ställer mig längre fram på vågen och mer om jag ställer mig längre bak. Så jag ställer mig alltid på exakt samma ställe på vågen, inte för långt fram för jag vill ha ett tillförlitligt mått.

One Comment

  • J

    Tror du inte att amningen gör så att kroppen håller kvar i extrakilona då? Alltid tidigare när jag dragit ner på maten lite så har det sjunkit på vågen men nu medan jag helammar händer ingenting! Lite störigt iom de sista kilona kvar men så gissar jag de kommer trilla bort så fort jag drar ner på amningen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.