Okategoriserade

Förkylda familjen uppdatering

Usch det är jobbigt att vara förkyld! Jag blev inte förkyld under hela graviditeten (och det är jag tacksam över!) så nu är det över 1 år sen jag var sjuk. Ojj! Vilket bra immunförsvar jag måste haft under graviditeten. Konstigt, tyckte att jag läste över allt att man har sämre immunförsvar under graviditeten! Har jag bara haft tur?

Hur som helst börjar det bli bättre nu. Varken jag eller Lucas snorar längre. Jag är hes och hostar. Lucas hostar ibland och sover lite mer än vanligt. Men han äter som vanligt så det är väl bara bra om han vilar så att han blir frisk lite snabbare! Skulle gissa att det blir en eller två dagar till som vi är hemma och sen kanske vi kan ta oss ut på promenader igen framåt slutet av veckan 🙂 Idag blir det slösurfing, myskläder och tv-tittning 🙂

3 Comments

 • Marie Alvas mamma

  Jag har också läst att man har sämre immunförsvar som gravid. Jag var också frisk hela min graviditet men nu när jag precis fått Alva så blev jag förkyld och febrig. Krya på er!

  Svar från Emma: Åhh tack! Krya på er också!

 • Madde- mamma till lille Olle

  Jag hade inte heller något förkyldning under graviditeten. Bara som det kändes ”något på gång” men det bröt aldrig ut. Skönt!
  Dock känner jag NU att det är något skit på G.
  Phu, stackars er som har sjukstuga! Hoppas ni kryar på er nu <3
  KRAM

  Svar från Emma: Tack! Hoppas du slipper bli sjuk!

 • pilotfrun

  Jag har också varit frisk som en nötkärna den här graviditeten. Lite nästäppa på sin höjd och det är jag tacksam för. Men det lär väl komma när bebben kommer ut istället då 🙂 Krya på dig!!

  Svar från Emma: Tack! Ja, det är väl så! Det är jobbigt att vara sjuk med en liten men det hade varit ännu jobbigare att vara sjuk på förlossningen så det är jag glad att jag slapp!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.