Föreviga magen med gips

Jag funderar på att föreviga gravidmagen genom att göra en gipsavgjutning när magen blivit lite större… eller ja, typ dom sista veckorna.

Någon som vet var man kan köpa såna där gipsbindor man kan göra en sån avgjutning med?

Relaterade Inlägg

9 Kommentarer

 1. Nathalie

  Jättekul att hitta någon som ska ha barn samtidigt 🙂 Hoppas du mår bra?! Sån gipsmage såg jag häromdagen på babyproffsen och på beginners om du har någon sådan i närheten av där du bor 🙂

  Svara
 2. Monica - gravid med nr 1

  Kul att du tittade in! Och grattis till bebisen i magen 🙂 Visst är det underbart! Kul att vi ska ha så tätt inpå varandra. Våran är beräknad att komma den 18e mars så det skiljer bara några dagar! Så hit kommer jag fortsätta att komma 🙂

  Svara
 3. Cissi

  Det finns gips att köpa på apoteket också, ett paket innehåller 6 rullar. Jag hjälpte en kompis att göra gipsmage i v. 37 och det räckte gott och väl med 6 rullar, men hon hade å andra sidan en rätt liten mage.

  Svara
 4. Emma

  Tack för tipsen! Det verkar ju som sådana där gipsbindor är lättare att hitta än vad jag trodde! Cissi, jag tror jag köper någon extra rulle då, känner på mig att ja kommer få en STOR mage 🙂

  Malin, ja, jag tänkte det… det måste vara häftigt att se efteråt, för man glömmer nog fort hur stor magen har varit 🙂

  Snutten, plötsligt händer det… 🙂

  Nathalie och Monica, ja, jag tyckte det var jättekul att jag hittade er också!! 🙂

  Svara
 5. Fröken svår

  Jag köpte mina rullar från apoteket och lackade sedan med hobbylack från panduro! Ska helt klart göra en denna graviditet också, ska bli kul att se om magarna påminner om varandra när de hänger bredvid varandra på väggen!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här