Coolaste bebis-som-rör-sig-video!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ktpXUQnnpUM&feature=g-hist[/youtube]

Är inte det här den coolaste videon? Lite läskig, men också himla gullig. Den gravida tjejen har moderkakan i bakvägg (kallas det så?) istället för framvägg, därför är bebisrörelserna så tydliga!

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. baby2011

  Jag hade också moderkakan i bakväg, kände rörelserna väldigt kraftigt även utanpå. Det var roligt att skoja med min lilla tjej innan hon födelsen 🙂

  Svara
 2. Emma

  Javisst är det häftigt!! Har aldrig sett nåt liknande förut! Just så här tydliga rörelser måste nog var ovanligt! Jag hoppas nästan att min moderkaka är i bakvägg så jag får se utanpå magen när bebis rör sig.

  Josephine, du har ju en häftig video också där du kittlar bebisen! 😀

  Isabelle, ja förhoppningsvis får vi reda på kön imorgon!!!

  Svara
 3. Stina Nilsson

  På mig syntes det jätte tydligt fast jag hade fram. Det är helt underbart när dom trycker ut minifötter, knän och allt vad det är 🙂

  Svara
 4. Emma

  Vad kul att det syntes tydligt ändå Stina! Åhh vad jag längtar tills jag också kan se bebis röra sig!! Kom på nu att jag aldriig fråga barnmorskan på ultraludet var min moderkaka låg, men det borde väl hon skrivit i min journal eller?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här