Okategoriserade

Före- och efterbilder med grönsåpa

Vill ni veta hur det går med mitt grönsåpa-tvättande då? Jojomänsan!! Det går fin-fint!! Nu har jag inte en enda finne!!! Jag har några röda märken kvar efter finnarna och det kommer hänga kvar en vecka till. Men just nu har jag inte en enda finne så dom där märkena bryr jag mig inte om. Dom är enkla att sminka bort och det är inget man tänker på om man inte tar en bild på dom som jag gjorde nu. Min hud tål en hel del så den är inte torr trots att jag har tvättat i en vecka, men nu kommer jag ställa tillbaka grönsåpan i städskåpet ett tag och satsa på att återfuktar huden med bra produkter. Min hud blir immun om jag håller på för länge och den är så bra att ta fram när jag behöver bekämpa ett sånt här krig hahah!!!

IMG_2462.JPG

Hur går det för er? Har ni provat grönsåpa och har det gett nån effekt för er? Jag är faktiskt lite förvånad att ingen har tyckt att det varit konstigt att använda grönsåpa i ansiktet…. Men om det är någon som tycker det i det tysta så passar jag på att säga att grönsåpa är helt naturlig och innehåller inget som kan skada huden mer än att den torkar ut om man använder den länge.

4 Comments

  • zene

    Oi Emma!! tudo bem contigo? Achei interessante o assunto. 🙂
    Fiquei curiosa pra conher o produto. :))
    Posta uma foto do sabão verde quero ver se encontro aqui no Brasil? Bjss

  • Sandra

    Åhh så spännande. Deg ska jag prova. Har också problem men framförallt på hakan. Har själv kört en experimentell kur nu för att få bort dem. Men inte med såpa utan honung. Jag har under en vecka smort in området med honung som fått sitta i 15 min och sen tvättat bort med ljummet vatten. Jag trodde inte själv att det skulle funka men det har varit helt lysande. Honung är tydligen bra på att bekämpa inflammationer och är dessutom återfuktande så jag är inte det minsta torr. Kanske något för dig att testa mellan grönsåpavarven.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.