Före och efter bilder från ansiktsbehandlingar

Här kommer lite före och efter bilder från ansiktsbehandlingarna. Jag har gjort 9 stycken AHA-syrabehandlingar med Md Formulations hos Jills Hälsa & Skönhet. Jag har en kvar att göra nästa vecka och då ska jag passa på och göra en portömning samtidigt.

Det är svårt att visa hur bra det verkligen har blivit. Dels för att när jag tog före-bilden så var det inte som allra värst. I början av behandlingen hade jag ett utbrott, men då ville jag inte fota. Det är svårt att ta bilder på sig själv när man ser som sämst ut. Och dom prickarna som syns på efter bilderna, dom är platta. Alltså inga finnar längre, snarare röda märken som kommer vara kvar tills dom bleknar.

Men några skillnader som jag märker av som jag tycker syns på bilderna, särskild i pannan. Det är att huden är slätare och inte så mycket porer. Bilderna är tagna med samma kamera och samma ljus och är såklart helt oretuscherade!

20131214-225610.jpg

20131214-225622.jpg

20131214-225631.jpg

Jag vet inte om ni ser hur stor skillnaden faktiskt är, men jag gör det och jag känner det! Nära och kära som har sett mig utan smink före och efter behandlingarna har kommenterat min hud och sagt att den blivit mycket finare. Jag känner mig otroligt nöjd och glad över det! Snart åker vi iväg till solen och då kommer min hud bli ÄNNU finare! Solen + Finnar = ingen bra kombo haha! När jag väl slutar amma sen så kan jag börja med mina p-piller också, då kommer huden bli ännu finare 🙂 Yasmin p-piller är verkligen värda att äta om man har problemhy!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Johanna

  Brukar inte tipsa om allt jag själv tycker är bra, men nu gör jag det! Har haft problem med hyn nästan jämt. Provat dyra produkter, motionerat, druckit vatten å ätit bra. Till slut provade jag det svenska märket Dermanord maria åkerberg! Så välmående hyn blir av dom. Ser ut som jag har smink nästan! Naturligt å ekologiskt är det också, inte sä dyrt och EXTREMT prisvärt.

  Kul att hyn blir bättre! Vet hur mkt det kan förstöra… Kram!

  Svara
 2. EmmaEmma

  Tusen tack för tipset Johanna! Jag har faktiskt hört om den innan, men nu när du också tipsade om den så tänker jag faktiskt prova den! Vet inte om det blir innan vår resa bara, bara 2 veckor kvar nu ju, men när vi kommer tillbaka om det fortfarande behövs så måste jag prova!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här