Okategoriserade

Föräldraträff och geocaching

Idag har vi varit på föräldragrupp, sista gången innan sommaren. Alltid roligt att umgås lite med andra mammor och pappor. Idag var det två pappor där.

Efter träffen gick jag och Jessica en sväng med barnvagnarna och vi körde lite Geocaching på vägen. Alltid skoj att ha nåt mål med promenaden. Vet ni vad Geocaching är? Det är en sport/aktivitet där man med hjälp av GPS och ledtrådar ska hitta små lådor/askar som andra geocachare har gömt här i världen (ja, för detta finns faktiskt över hela världen!!). Geocacher är ofta gömda på intressanta eller vackra platser, men dom finns också på helt vanliga platser. Om ni tycker sånt här är kul att göra när ni är ute och går med barnvagnen eller hunden så kan ni hitta Geocaching som app. Finns en gratisversion som man kan prova på om man inte vill köps den. Ni kan läsa mer om Geocaching på deras officiella hemsida HÄR!

Vi hittade iaf 1 geocach av 4 så jag ska kolla på hemsidan om nån av dom andra tre var borttagna eller inte. Nu blir det mat för klockan 18 blir det spinning!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.