Okategoriserade

1,5 dag på dagis!

Japp, 1,5 dag på dagis! Det var exakt så länge som Lucas han vara där innan han hann bli smittad av nästa åkomma! Men tack och lov har ingen kräksjuka brutit ut än i alla fall! Lucas har fått ögoninflammation! Herregud, fattar ni vilken tur i oturen? Och ögoninflammation måste väl ändå vara en av dom mest tacksamma vab-sjukdomarna? Barnet får inte gå till dagis, men det går hur bra som helst att leka ute med andra barn eller att hitta på kul saker hemma. 

 

 Världens sötaste linslus som gosar med bebis i magen 🙂 Lucas vill gärna ”öra”, alltså lyssna på bebis – höra 🙂

 Imorgon har jag och Lucas några riktigt roliga saker planerade i alla fall 🙂 Vi får se hur mycket vi hinner med, men jag har ambitioner att både göra julskinka, baka bröd och roligast av allt! Jag har köpt pyssel! Jag och Lucas ska nämligen göra jul-lyktor av hans gamla matburkar! Idag har jag varit iväg på panduro och köpt lite kul färg, glitter och annat för att göra fina lyktor 🙂 Såå roligt det ska bli! 🙂

2 Comments

  • Petra

    Tänk att det kan vara så olika från förskola till förskola. På mina barns förskola får man lov att gå trots ögoninflammation, detta är även något bvc säger är ok. Ögoninflammation är en förkylning som sätter sig i ögonen istället för näsan och därmed också lika smittsamt som en vanlig förkylning (enl den info vi har fått på vår ort iaf)….och en förkylning vabbar man ju inte för!

    Hoppas hans symtom går över fort iaf så att ni snart är på banan igen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.