Okategoriserade

Föräldramys i biomörkret :-)

Ikväll har denna mamman och pappan unnat sig en barnfri myskväll på bio!! Jag hade sett framemot detta så otroligt mycket! Det är ju inte alls mycket tid jag och Jair får för oss själva nu för tiden. Jag vet inte hur sjutton alla andra föräldrar hinner med varandra? Lucas är ju i en sån ålder just nu att han är vaken nästan hela tiden och vi har max 1-2 timmar på kvällen (som vi är utmattade) som vi hinner med varandra. När Lucas är vaken så vill vi ju vara med honom så då blir det ingen speciell tid för varandra där vi pratar om något speciellt. Jag önskar mig en barnvakt i julklapp!

Ikväll har vi iaf haft barnvakt så att vi kunde gå och se filmen Nightcrawler! Det var jättemysigt att komma iväg, men den här filmen kanske inte var riktigt i min melodi. Jag är mer för feelgood filmer, action, actionkomedier, komedier och skräckfilmer. Drama och thriller som lämnar en lite illa till mods är inte riktigt min grej.

Filmen handlar om journalisten Lou Bloom som åker runt och filmar bilolyckor, eldsvådor, mord och annan förödelse. Ju blodigare bilderna är, desto mer tjänar han. Tillslut ser han bara pengar och det finns nästan inga gränser för hur långt han kan gå. Berättelsen är mörk och skruvad och jag läste nånstans att den liknar American Psycho och Taxi Driver vilket jag tycker är en ganska bra beskrivning. Inte riktigt min typ av film… men smaken är som baken 🙂

Nightcrawler-2014-Movie-Poster-Wallpaper

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.