Lucka 14 är öppen!

Glad tredje advent!!

Dags för lucka 14 nu!

Lucka 14

Foto: Makalösa Minnen

Bakom dagens lucka gömmer sig Boob som sponsrar med ett helt set av deras amningsbh Fast Food + trosa, värde 648 kr!!!

 

20141130-194829-71309845.jpg

Jag har själv deras amningsbh Fast Food och jag har bloggat om den HÄR och HÄR! Jag kan starkt rekommendera den, särskilt till direkt efter förlossningen. Det var den enda BHn jag kunde ha på mig direkt efter förlossningen och just när mjölken rann till! Den är helt enkelt ett måste för BB-väskan!

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och skriv varför du tror att du kommer behöva/behöver Boobs amningsbh Fast Food.
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många kusiner har Lucas?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

49 Kommentarer

 1. Tatyana

  Jag hoppas att vi kommer bli gravida med en liten trea snart, och den här gången skulle jag gärna vilja ha en bra amningsbh.

  Jag gissar på 1 kusin

  Svara
 2. Annika

  Hungrig bebis kan ge stress för mamma – fort fram med tuttarna med detsamma! O de folk som tar illa upp för nakna bröst – om amningsbh’n e boobsnygg kanske de blir en tröst!

  Jag tycker att alla som ammar förtjänar en fin o skön amningsbh – det borde vara ett bidrag från staten som man får på bb 😉 Ammar sonen och har tänkt fortsätta med det en lång stund, därför hoppas ja på o vinna denna lucka!

  Jag gissar på 1 kusin!

  Svara
 3. Erica

  Jag har alltid haft svårt att hitta bh-ar i min storlek (har naturligt storlek 70E/F) och behöver bra stöd!
  Att hitta en amningsbh är inget undantag, tvärtom är det ännu svårare då bysten är ännu tyngre!
  Med min första dotter gick jag i en trött gammal bh och det hade varit fantastiskt att få vinna en lite bättre inför nästa bebis. Snygg, bättre kvalité och något som faktiskt sitter bra. Känns för bra för att vara sant! 😉

  Jag chansar på en kusin

  Svara
 4. jenny olsson

  Jag tror inte att det finns några kusiner än, men i framtiden hoppas jag att han får några 🙂
  Ush ja vad jobbigt det är dom första dagarna. Men man hade ju känt sig liiite mer läcker i detta matchande set!

  Svara
 5. Jenny

  Har bf om drygt 1 månad och vem tackar nej till en fastfood-bh då? Inte jag…

  Jag vet att han har minst 1 kusin, men gissar ändå på 2 eftersom alla andra verkar tro på 1

  Svara
 6. Så älskade från första stund

  Jag gissar på 3 kusiner.
  Detta är en amningsbh som är både snygg och har stil. Vem vill inte ha det liksom? Många behåar är inte alls vackra och de är besvärliga tycker jag. Har man en snygg amningsbh så känner man sig snygg och det ska man göra som nybliven mamma!

  Svara
 7. Angie

  Jag gissar på 1, om jag minns rätt så har du bara nämnt Lucas kusin i Brasilien.

  Min motivering:

  Jag skulle ge bort detta set till min storasyster som väntar en liten pojke i mitten på mars.
  Hon har svår foglossning, högt blodtryck och snart havandeskapsförgiftning.
  Detta är hennes 3:e barn och hon har haft så under varje graviditet – foglossningen.
  Det skulle vara kul att ge bort en mjuk och skön amningsbh så kanske det skulle muntra upp henne nu när hon fått strikta order om att röra på sig så lite som möjligt.
  Det skulle gjort mig himla glad iallafall!

  Svara
 8. Emelie

  Åh den skulle mina bröst ÄLSKA 🙂 Är väldigt gärna med och deltar!

  Jag tror han har 11 kusiner 🙂

  Har redan delat på Instagram som du vet 🙂

  Svara
 9. Josephine

  Perfekt för kommande amning! 🙂 Hade en liknande men som är väldigt sliten nu!

  Jag tror att han har 2 kusiner. Får ju stickat ut från mängden lite. 😀

  Svara
 10. elin

  Jag hade aldrig en ordentlig bh förra gången så jag hoppas att jag kan få chansen att ha en till nästa gång 🙂

  Jag tror att lucas har 3 kusiner.

  Svara
 11. Erika Alexandersson

  Jag gissar på att Lucas har 3 st kusiner.

  Jag skulle vilja vinna detta set till min syster. Hon är dålig på att unna sig själv nya saker, hon köper oftast begagnat och jag tycker att hon förtjänar ett nytt av just den anledningen.

  Svara
 12. Mia

  Jag hade en sån som jag slitit ut och nu med ny bebis i magen så hade det varit perfekt med en ny!
  Jag tror Lucas har en kusin

  Svara
 13. Catrin

  Jag gissar på 3 kusiner! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en amningsbh till mig själv. Jag hade ingen bra förra gången, kände att det var för mycket pengar att lägga på en sak man använder så kort tid. Men man kände sig inte så glamorös direkt! Nu när vi snart får vårt andra barn, kommer man ju inte direkt ha mer pengar att lägga på sig själv. Hade varit kul att unna sig själv något fint

  Svara
 14. Caroline, i väntan på nummer tre!

  Bara sett att du skrivit om 1 kusin så gissar på det.

  Håller tummarna, blev så ledsen när min boob amningsbh gick sönder när jag ammade Adéa så en ny hade varit fantastiskt nu när det snart är dags igen! Det är väldigt svårt att hitta bhar över huvud taget i min storlek och boobs amningsbh är den ända som faktiskt har suttit bra. Jag fyndade min för ynka 85kr, annars tycker jag faktiskt att dom brukar vara väldigt dyra så jag håller tummarna att jag kan få hem detta fina set! 🙂

  Svara
 15. Susanne söderkvist

  Skulle vara roligt att vinna detta, så jag kunde överaska min sons flickvän. som väntar sitt tredje barn, jag tror en kusin

  Svara
 16. Joanna

  Jag köpte tre gravid/amningsbhåar till min första graviditet, de har åkt i sopen nu för de har blivit så slitna. Jag vill gärna ha fler barn så inför nästa graviditet tänkte jag kosta på mig lite lyxigare kläder som håller lite längre.

  Jag gissar på två kusiner!

  Svara
 17. Viktoriae

  Jag gissar på 4 kusiner. Jag skulle verkligen behöva den för jag får mjölkstockning av typ allt! Jag använder bh-n från Apoteket som inte är till för amning just nu. Min son är 4 månader så jag trodde det skulle gå över men det verkar som jag har känsliga bröst 🙂

  Svara
 18. Sofie Altuntas

  Jag gissar på 0 kusiner 🙂

  Jag blir snart mamma så då skulle ett underbart amningsset vara en fin present <3

  Jag har tidigare tipsat om din julkalender och mailat dig länken

  MVH
  Sofie

  Svara
 19. Carola

  Jag vill vinna för att jag har svårt att hitta amningsbehåar. Jag har ammat två gånger tidigare, men dessa amningsbehåar är rätt utslitna och solkiga nu, så jag bävar efter att behöva gå ut i affärerna och prova mig fram bland amningsbehåar en ytterligare gång eftersom jag vet att det är svårt att hitta bekväma sådana som passar mig. Därför hoppas jag på att vinna detta set. Har hört att Boobs produkter är bekväma och håller en hög kvalitet, så nu vill jag gärna testa.

  Jag tipsar om julkalendern på min blogg Barnboksbloggen.se

  Jag gissar på 4 kusiner

  Svara
 20. Anna Sixtensson

  Jag är gärna med!
  Sonen kräks en hel del när jag ammar honom och jag därför måste byta bh flera gånger om dagen. Hade därför passat super med en till amningsbh, då jag just nu ibland måste tvätta bh:arna för hand för att ha någon som är ren.

  Gissar på 0 kusiner.

  Svara
 21. Jennifer sterner

  Jag har delat på facebook !:)
  Varför förtjänar jag denna bh ? För att jag har fibromyalgi och därmed ont i de flesta muskel grupper i kroppen denna bh verkar verkligen smidig för mig och dessutom stöttande som är ett stort pluss !:) jag får mitt första barn i slutet av mars och jag längtar så !:D
  Hoppas hoppas hoppas !:D <3

  Svara
 22. anneli

  Vill ha en amningsbh som ej är köpt på ullared eller rea. Är väldigt snål när det gäller stt shoppa till mej själv.
  Tror Lucas har 4 kusiner.

  Svara
 23. Anna

  Tror Lucas har en kusin.

  Jag skulle behöva amningssetet eftersom jag aldrig unnat mig något dyrare eller i bättre kvalité utan körde bara på de billigaste förra amningsperioden.

  Svara
 24. Petra L

  Jag gissar på att Lucas har en kusin. 🙂 och jag skulle vilja vinna då jag verkligen kommer behöva detta då jag är gravid och behöver ett set i framtida BB-väskan. 🙂

  Svara
 25. Tina Carlström

  Jag lever i mina två amning bh:ar, ofta är dem i tvätten då jag läcker massvis med mjölk trots inlägg. Denna verkar så skön och hade kommit till stor användning.

  En kusin gissar jag på.

  Svara
 26. Anna Ulrika

  Hoppas bli mamma för första gången till våren 2015 och det vore fint att vinna ett kvalitativt amningsset i julklapp. Gissar på 2 st kusiner.

  Svara
 27. Hannah Magnusson

  Åhh mina amningsbhar från förra gången vi hade en liten knatte, är helt utslitna så ett nytt set hade varit toppen att ta med till BB i februari.
  Jag gissar på 3 kusiner. 🙂

  Svara
 28. Sandra

  Hej Emma!
  Jag köpte några amningsbehåar när jag ammade Emilio men de gav inget stöd alls åt de då ännu större brösten! Beställde en på nätet från en liknande sida som denna och det var sån skillnad, underbart! Den behån är välanvänd och alldeles uttöjd. Förhoppningsvis behöver jag en ny till nästa höst så hade passar väldigt bra att vinna denna luckan!:)
  Jag tror att Lukas har 2 kusiner! Kramar

  Svara
 29. Jeanette

  Svar: Jag har tipsat om din tävling till höger i min blogg under “bra tävlingar”.

  Jag får en liten i januari så jag behöver verkligen amningsunderkläder för jag har ingenting ännu!

  Jag gissar på 5 kusiner. *håller tummarna*

  Svara
 30. Lina Eckerström

  Jag personligen behöver inte den men min bästa vän kommer behöva den nästa år när hennes 3:de barn väntas komma. Vi har fått våra 2 barn i stort sett samtidigt. 2 dagar skiljer våra äldsta & 6 veckor skiljer våra minsta åt. Men denna gången får hon göra det själv 🙂 Hade vart kul att kunna fokusera bara på henne och en liten present är väl inte mer än på siin plats 🙂

  Gissar på 5 kusiner.

  Svara
 31. Linnea An

  Gissar på tre styck!
  Jag skulle verkligen behöva för jag är för lat/lider av tidsbrist att gå och handla en riktigt bra bh och jag kör just nu med (vanliga) linnen dygnet runt…

  Svara
 32. Anneli

  Jag ammar min son och har inga planer på att sluta än på länge. Dock är jag inte helt nöjd med de amningsbh:ar jag har så vore toppen att få en ny (förhoppningsvis bättre bh).

  Jag gissar på en kusin.

  Svara
 33. Jessica Nilsson

  Jag hade bara dåliga amningsbhar från hm och tyckte dom skar in i brösten så nu med nästa barn hade det varit perfekt med ny ordentlig bh!! Hmm.. Klurig, har han fler än bunna? Jag gissar på en!

  Svara
 34. Mari B

  har tipsat
  Jag skulle vilja ha denna då mina boobs redan är stora, och om jag lyckas få som jag vill så kommer en liten få komma till världen inom en snar framtid, och då lär boobsen växa sig ännu större, så jag hoppas på en vinst.
  jag tror han har sju stycken kusiner.

  Svara
 35. Alisa

  Jag kommer behöva den då jag är gravid :))) fick veta det i helgen så vore bra att ha något bra och snygg att i framtiden kunna amma i. Jag gissar på 3 kusiner.(delat på instagram: Plutten_A)

  Svara
 36. Kristina K

  Oh, hade varit helt perfekt att ha nu när bebisen kommer snart 🙂
  Både snyggt och praktiskt! Oslagbar kombination

  Gissar på 3.

  Svara
 37. Lina

  Men nu missade jag anmäla i tid, men försöker smyga mig in här ändå! Skulle behöva en bra amningsbehå då vi kommer vara på språng mycket sedan och i behov av att äta både här och var. Gissar på 3!

  Svara
 38. Johanna - RosaBubbla.se

  Duh…. Jag behöver den för att kunna amma smidigt, såklart. 😉 Dessutom är de väldigt sköna och funkar bra att sova i med ifall man läcker och behöver hålla amningsinlägg på plats.

  Lucas har 3 kusiner.

  Kram

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här