Okategoriserade

Fixa naglarna

Jag ska alldeles strax iväg och fixa naglarna 🙂 Egentligen skulle jag åkt till Partille och fixat naglarna hos en tjej som Susana tipsade om, men eftersom bilen är inne på lagning så gick inte det. Det får helt enkelt bli på ett ställe här i närheten istället och hoppas att det är bättre än katastrofstället jag var på i somras! Fy fasiken vad illa det var – jag har aldrig blivit så förnedrad och betalat för det 🙁 Och tyvärr är det stället fortfarande öppet och jag får fortfarande mail från tjejer som råkat ut för samma så dom har inte bättrat sig heller. (Om ni vill läsa mer om det så kan ni läsa här: Varning för Princess Nail)

Men nu skiter vi i det, jag gillar nämligen inte att skriva om negativa saker. Det tar för mycket energi från mig och jag blir på dåligt humör. Idag ska jag på julfest och jag vill vara glad, positiv och fin och ser verkligen framemot fantastiska naglar 🙂 Jag tänker satsa på chrome, jag tror det kommer bli fantastiskt med min fina guldiga klänning som jag ska ha på mig, ni vet den jag hade tänkt ha till nyår (den kanske får bli både julfest och nyårsklänning 🙂 ).

  
Dom här naglarna är min inspirationsbild, visst är dom snygga! Fast mina kommer bli mycket kortare 🙂

Så här skulle jag nog vilja ha mina naglar 🙂 Vad tror ni om det? Tycker ni bara chrome på alla naglar eller chrome och glitter? Mina naglar kommer dock inte vara så glamoröst långa. Jag vill inte ha förlängning så jag kör på min egna längd 🙂5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.