Okategoriserade

Firade världens bästa (bonus)pappa

I söndags var det farsdag och en perfekt anledning för mig och barnen att uppvakta världens finaste bonuspappa med lite presenter 🙂 Han förtjänar verkligen det!

När man tänker efter så är det egentligen helt otroligt… Jag tänker på hur jobbigt jag hade det förra hösten och även om det kändes som en evighet så dröjde det inte mer än 6 månader innan jag hittade honom, vår Victor. Han som blev min klippa, min axel att luta mig emot, min andra hälft och min trygghet. Allt var så naturligt och rätt från början, han blev barnens favorit. När han inte var hos oss så frågade dom efter honom: ”När kommer Victor, mamma?” Många tyckte att vi gick fort framåt, men vi var alltid otroligt lyhörda för vad barnen kände och det var ingen tvekan om vad som var rätt för dom. Barnen älskar Victor, dom tyr sig till honom, han är verkligen världens bästa bonuspappa. Det roliga är att det syns utåt också, det är många som kommenterat när Victor hämtar barnen, hur genuint glada dom blir av att se honom. Dom springer fram och kramar honom och vill upp i hans famn. Kolla själva, detta är en video från när han hämtade dom på förskolan i våras ♥ 

Victor fick två presenter i söndags, en T-shirt med texten ”Officiellt världens bästa bonuspappa” och en nyckelring med bilden på honom och barnen och texten ”Världens bästa bonuspappa”. Han är verkligen värd den titeln, älskade Victor! Vi är så glada att vi har dig! ♥ 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.