Feber på grund av tänder eller förkylning på G?

Det blev underbart väder idag också! Nu ligger jag ute på altanen och skriver igen. Ian och Lucas är också ute medan Jair är inne och grejar med något. Isadora ligger och sover, hon har fått feber igen. Hon håller på att få massor av kindtänder så det kan vara det eller så är det någon sommarförkylning hon har fått.

Det är så typiskt det där med sommarförkylningarna. Dom kommer alltid när det är som bäst väder. Men än så länge har hon inga symptom så därför gissar jag på tänderna.

Isadora var så söt igår med sin lilla nalle. Först fick nallen följa med till poolen och bada. Sen fick han sola en stund så att han torkade och då var det även viktigt att han hade solbrillor.

img_6550
img_6551
img_6552

 Puss på nallen 🙂

Imorgon är det dags för simskola och då hoppas vi att Isadora inte har feber så att hon kan hänga med och simma 🙂

Vad hittar ni på idag?

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Johanna

  Stackars isadora, synd att vara lite sjuk i det här fina vädret.
  Jag har fått för mig att om man får feber i samband med tandsprickning så är det så att febern är först (pga något annat) och att tänderna då har lättare att komma igenom tandköttet pga sänkt allmäntillstånd. Fast det är ju såklart jobbigt ändå, oavsett vad det beror på.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja verkligen… Jaha men det är möjligt att det är så! Jag har hört att man inte kan få feber av tandsprickning utan att det i så fall är pga nåt annat. Men sen har jag hört många vars barn har haft feber när dom har haft tandsprickning så jag är lite förvirrad. Jag upplever oftast att mina barn inte har feber av tandsprickning utan att något annat brukar yttra sig dagarna efter febern, men än så länge har jag inte sett något annat med Isadora så jag vet inte om det är tänderna eller halsen som gör ont… det låter rimligt det du skriver 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här