Ont i munnen eller halsen

Nu är jag helt säker på att Isadora har ont nånstans i munnen, antingen i halsen eller pga nya tänder. När jag tog upp henne imorse så öppnade hon munnen så stort hon kunde och pekade in i munnen och sa “dodoi” som betyder “ont” på portugisiskt bebisspråk. Hon har fortfarande lätt feber, men det är såpass lite så jag har inte krånglat med att ta tempen. Det där med att ta tempen tycker jag i och för sig är rätt konstigt att vården alltid frågar om. Jag tar nästan aldrig tempen på mina barn för tempen berättar ju i princip ingenting?! Läkarna säger ju själva att febern inte är en sjukdom, endast ett symptom, och det är ändå allmäntillståndet man ska gå på. Isadora har bra allmäntillstånd, särskilt efter lite alvedon då försvinner febern helt och hon verkar pigg och glad. Hoppas hon kryar på sig snabbt! Det är så tråkigt när hon är sjuk nu under ledigheten…

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här