Bästa dagen på länge!

Idag har vi varit ute hela dagen! Vädret har varit helt fantastiskt och vi har verkligen bara NJUTIT! Idag är typisk en sån där dag för svenska sommaren visar upp sig från sin bästa sida! Helt underbart!

Jag såg på Instagram att en del passade på att åka till stranden idag och tänkte direkt att vi också borde passa på att göra det. Men nää, det var så himla skönt i trädgården. Vi har allt som vi behöver här 🙂 Vi tog fram poolen så barnen kunde leka och svalka sig. Jag la mig på loungesoffan på altanen och Jair och Ian la sig på varsin handduk på gräsmattan nära barnen. Vi kunde hämta mat och dricka i kylskåpet och äta när vi blev hungriga och Isadora kunde sova när hon blev trött. Ja den här dagen blev verkligen helt perfekt! Kravlös, avslappnande och underbar!

Dessa underbara soliga dagar får mig genast att drömma tillbaka till föräldraledigheten med barnen. Alla somrar utom förra året har väldigt fina tillsammans med barnen. Herregud vad jag längtar efter att vara hemma med dom igen! Känner ni också så ibland? Att ni inte vill något hellre än bara få vara med era barn om dagarna? Tur att det snart är semester! Jag ska ha 5 veckor semester denna sommarn. Det ska bli så skönt!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Linn

    Jaa visst längtar man tillbaka till mammaledigheten och all tid men sin barn. Finns inget bättre än att umgås med barnen.

    Svara
  2. Elin

    Jag är hemma med mina 3barn varje dag och njuter för fullt och det tänker jag fortsättta med tills de börjar skolan?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här